40sec 28 ارسال شده در دی 90 با سلام به دنبال این بودم که چرا حجم فایل های آپلود شده جوملا توی cpanel این قدر زیاد شده تا این که در مسیر زیر در cpanel به فایل cache برخوردم tmp/analog/cache که الان حجمی حدود 104 مگابایت رو اشغال کرده اول این که آیا می تونم پاکش کنم؟ دوم چرا به وجود اومده و آیا احتمال داره دوباره ایجاد بشه؟ و ربطی به تنظیمات جوملا داره؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sms118 130 ارسال شده در دی 90 اولا در پوشه tmp افزونه و فایل هایی که به درستی نصب نمیشن قرار میگیره و وجود کش برای حافظه کوتاه مدته که سرعت رو افزایش بده شما میتونید پوشه کش رو خالی کنید البته هم به صورت دستی میتونید و هم افزونه ای وجود داره که میتونه پوشه کش رو پاک کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
40sec 28 ارسال شده در دی 90 ممنون اما این اون چیزی نبود که مد نظرمه این فولدر tmp در خارج از مکان نصب جوملا روی cpanel هست وقتی که وارد cpanel میشی از طریق public_html به فایل های نصب شده جوملا دسترسی داری اما فولدر tmp در کنار www ، mail و public_html قرار داره و الان بیش از 100 مگابایت حجم داره و از دوساعت پیش هم 2 مگابایت دیگه بهش اضافه شده البته افزونه cache cleaner رو هم الان نصب کردم ولی می دونستم که فایده ای نداره ؟! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید 1. با ادمین سرورتون تماس بگیرید 2. فقط محتویات درون پوشه cache واقع در tmp اصلی هاست رو پاک کنید ( به سایر محتویات پوشه tmp کاری نداشته باشید ) اگر ابتدا با ادمین سرور تماس نگرفتید قبل از هر کاری یک فول بک آپ توسط کنترل پنل هاست بگیرید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر