sms118 130 ارسال شده در دی 90 با عرض سلام خدمت دوستان ببخشید من از جوملای 1.5.25 استفاده میکنم وقتی میخوام اطلاعات نمونه را نصب کنم و بر روی دکمه نصب کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیافته و دکمه خنثی می باشد. در ضمن وقتی موس را روی دکمه نصب اطلاعات نمونه میبرم پایین مرورگر یه آیکون زرد نشون میده که نوشته error page تورو خدا زودتر کمکم کنید من از لوکال wamp server استفاده میکنم در ضمن با نسخه 1.5.13 هم مشکل همین بود ولی ارور xml میداد لطفا توضیحات نسخه .5.25 را بدید باتشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pilarto 42 ارسال شده در دی 90 با عرض سلام خدمت دوستان ببخشید من از جوملای 1.5.25 استفاده میکنم وقتی میخوام اطلاعات نمونه را نصب کنم و بر روی دکمه نصب کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیافته و دکمه خنثی می باشد. در ضمن وقتی موس را روی دکمه نصب اطلاعات نمونه میبرم پایین مرورگر یه آیکون زرد نشون میده که نوشته error page تورو خدا زودتر کمکم کنید من از لوکال wamp server استفاده میکنم در ضمن با نسخه 1.5.13 هم مشکل همین بود ولی ارور xml میداد لطفا توضیحات نسخه .5.25 را بدید باتشکر سلام من چنین مشکلی داشتم. با xampp امتحان کردم درست شد. البته نسخه ی جوملاتون رو هم چک کنید. از جوملای کدوم تیم استفاده می کنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sms118 130 ارسال شده در دی 90 باز هم مشکل حل نشد کمک کنید لطفا من ورژن 1.5.25 رو از خود سایت اصلی جوملا دانلود کردم جواب نداد و از پشتیبانی جوملافارسی هم استفاده کردم بازم نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 90 با سلام از کدام ورژن ومپ استفاده میکنید ؟ بهترین ورژن WampServer 2.0c میباشد از چه مرورگری استفاده میکنید ؟ ترجیحا از فایرفاکس استفاده کنید آیا کش مرورگر را پاکسازی کرده اید؟ آیا مطمئنید که بسته نصبی به درستی دانلود شده ؟ جهت اطمینان یکبار دیگر آن را دانلود کنید . آیا در ابتدای نصب ، موارد پیش نیاز نصب مشکلی نداشتند؟ آیا انکدینگ دیتابیسی که ایجاد کرده اید صحیح است؟ موارد فوق را بررسی کرده و نتیجه را اطلاع دهید. موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر