websazaniran 0 ارسال شده در دی 90 با سلام من نام کاربری و کلمه عبور سایت را فراموش کردم جوملا 1.5 استفاده کردم چیکار کنم تا نام کاربری و کلمه عبور را پیدا کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pilarto 42 ارسال شده در دی 90 با سلام من نام کاربری و کلمه عبور سایت را فراموش کردم جوملا 1.5 استفاده کردم چیکار کنم تا نام کاربری و کلمه عبور را پیدا کنم ؟ سلام دوست عزیز. لطفا قبل از ارسال مطلب در انجمن جست و جو کنید. داخل هاست بشید و از طریق پایگاه داده رمزتون رو عوض کنید. اموزش در انجمن هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 90 با سلام در این مورد قبلا در انجمن بحث شده . میتونید به تاپیک زیر مراجعه کنید http://forum.joomina.ir/thread-3811.html?highlight=%D9%86%D8%A7%D9%85+%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%DB%8C موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghasemi 0 ارسال شده در آذر 91 من همین مشکل را دارم لینکی که گذاشتید شما اجازه دسترسی به این صفحه را ندارید . این خطا ممکن است به خاطر یکی از دلایل زیر باشد: میاد برام همه تاپیکارم دیدم از کجا راه حلش رو پیدا کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 91 با سلام از طریق phpmyadmin در جدول users پسوردتون رو تغییر بدید . به هنگام تغییر پسورد مقدار فیلد function مربوط به پسورد را روی MD5 قرار بدید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): 1 واکنش ها : poroje نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر