behzad_vb.net 0 ارسال شده در دی 90 سلام من نقشه سایت جومینا را الان روی سایتم دارم تا الان مشکلی نداشته ولی الان دیگه وقتی منو اضافه میکنم توی سایتم توی قسمت نقشه فایل xml اضافه نمیشه توی قسمت نقشه سایت برای گوگب اسم ان منو نیست و هر منوی را تغییر هم بدم تغییر اعمال نمیشه باید چیکار کنم مشکل از کجاست کمکم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید قبل از بروز این مشکل افزونه ای نصب یا حذف یا فعال و غیر فعال کردید؟ یا تنظیماتی اعمال کردید؟ فعلا این کار رو انجام دهید و مشکل رو بررسی کنید: از قسمت ابزارها این 3 مورد رو انجام دهید: Purge Cache Admin <-> حذف کشهای منقضی شده Clean Cache Admin <-> پاکسازی پوشه ذخیره سازی Global Check-in <-> بررسی سراسری موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behzad_vb.net 0 ارسال شده در دی 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید قبل از بروز این مشکل افزونه ای نصب یا حذف یا فعال و غیر فعال کردید؟ یا تنظیماتی اعمال کردید؟ فعلا این کار رو انجام دهید و مشکل رو بررسی کنید: از قسمت ابزارها این 3 مورد رو انجام دهید: Purge Cache Admin <-> حذف کشهای منقضی شده Clean Cache Admin <-> پاکسازی پوشه ذخیره سازی Global Check-in <-> بررسی سراسری موفق باشید دقیقا کجاس اینا من نفهمیدم کش را پاک کردم ولی نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 90 با سلام در مدیریت سایت / تب " ابزارها " موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر