arash2860 11 ارسال شده در دی 90 با سلام وقت بخیر یک سوال ! وقتی ماژول درج تصاویر مناسبتی جومینا رو برای نمایش تصویر متحرک در گوشه های سایت نصب می کنیم و یا ماژول mfSlideBar_J!1.5 رو برای نمایش ساید بار متحرک در چپ یا راست سایت نصب می کنیم باید در بخش تنظیمات ماژول حتما یک موقعیت قالب رو به اونها اختصاص بدیم تا ماژول فعال شده و در سایت دیده بشه ... مشکل اینجاست با هدف از نصب این ماژول ها اینکه که هر کدوم در جای خودشون ( گوشه یا بغل سایت ) دیده بشن نه اینکه در یک موقعیت دیگه از سایت هم یه فضا برای اینا ایجاد بشه و شکل سایت رو بهم بریزه ... اگر یک موقعیت که در قالب وجود نداره هم به صورت دستی برای ماژول تعریف کنیم خوب اصلا ماژول فعال نمی شه ... با این مساله چطور باید برخورد کرد؟ دوستان و اساتید لطفا راهنمایی بفرمایند ... با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hc1supcenter 0 ارسال شده در دی 90 دوست عزیز برخی از این ماژول ها هر موقعیتی هم که بدید فضای دیگه ای رو اشغال نمیکنند و اگر ماژول شما چنین مشکلی داشت به فایلهای قالبتون مراجعه کنید و در فایل templateDetails توی قسمت موقعیت ها یدونه مثل این اضافه کنید osition>nonono این موقعیت nonono هیچ استایلی براش تعریف نشده و در ایندکس هم فراخوانی نشده اما در لیست موقعیت ها میاد من که این کارو میکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash2860 11 ارسال شده در دی 90 کاری که گفته بودید رو هم انجام دادم ... موقعیت تعریف شده رو هم به ماژول می دم اما ماژول در سایت دیده نمی شه ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hc1supcenter 0 ارسال شده در دی 90 با یه قالب دیگه تست کنید ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash2860 11 ارسال شده در دی 90 با یه قالب دیگه تست کنید ... با قالب دیگه هم تست کردم اما جواب نداد !! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 90 سلام اول اینکه بررسی کنید ببینید ماژول رو فعال کردید یا خیر دوما ببینید مسیر تصویر رو درست وارد کردید از طریق مدیریت رسانه یک عکس با اسم corner.jpg داخل پوشه images آپلود کنید بعد این ادرس رو در مسیر تصویر داخل تنظیمات ماژول بگذارید images/corner.jpg اگه باز هم درست نشد یکبار حذف و دوباره نصب کنید اگر باز هم درست نشد دوباره از سایت دریافت کنید شاید درست دانلود نشده باشد ولی به احتمال زیاد شما تنظیمات رو درست انجام ندادید اگه می تونید یک عکس از صفحه تنظیمات ماژول اینجا بذارید یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash2860 11 ارسال شده در دی 90 سلام اول اینکه بررسی کنید ببینید ماژول رو فعال کردید یا خیر دوما ببینید مسیر تصویر رو درست وارد کردید از طریق مدیریت رسانه یک عکس با اسم corner.jpg داخل پوشه images آپلود کنید بعد این ادرس رو در مسیر تصویر داخل تنظیمات ماژول بگذارید images/corner.jpg اگه باز هم درست نشد یکبار حذف و دوباره نصب کنید اگر باز هم درست نشد دوباره از سایت دریافت کنید شاید درست دانلود نشده باشد ولی به احتمال زیاد شما تنظیمات رو درست انجام ندادید اگه می تونید یک عکس از صفحه تنظیمات ماژول اینجا بذارید یاعلی همه ی این مسائل رو چک کردم ... درسته مشکل من اینه که باید حتما یه موقعیت واقعی از قالب سایت رو به این ماژول اختصاص بدم تا فعال بشه ... چه ذاه حلی برای این موضوع هست ؟ در فایل templateDetails موقعیت ایجاد کردم اما ماژول با این موقعیت فعال نمی شود. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash2860 11 ارسال شده در دی 90 بنده موقعیت nouser رو در فایل templateDetails ایجاد کردم اما ماژول وقتی روی این موقعیت باشد در سایت دیده نمی شه اما وقتی یکی از موقعیت های اصلی قالب رو بهش اختصاص بدم هم در موقعیت اختصاص داده شده ظاهر می شه و هم در گوشه مورد نظر چه باید کرد ؟ دوستان و اساتیدی که این ماژول رو در سایت جومینا قرار داده اند چه پیشنهادی برای رفع این مشکل دارند ؟ چگونه روی سایت خودشان نصب کرده اند؟ لطفا راهنمایی بفرمایید با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
letelite 0 ارسال شده در دی 90 با سلام دوست عزيز ماژول مورد نظر را باز كن ، ببين بعد از انتخاب موقعيت در ماژول در قسمت تخصیص منو گزينه " همه " انتخاب شده باشد . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash2860 11 ارسال شده در دی 90 با سلام دوست عزيز ماژول مورد نظر را باز كن ، ببين بعد از انتخاب موقعيت در ماژول در قسمت تخصیص منو گزينه " همه " انتخاب شده باشد . بله درسته همه ی تنظیمات درسته وقتی یه موقعیت مواقعی از قالب رو بهش می دم در تمامی صفحات دیده می شه و البته در همون موقعیت قالب هم منو می سازه اما وقتی اون موقعیت مجازی رو که اضافه کردیم بهش تخصیص می دم در هیچ صفحه سایت دیده نمی شه مساله فقط موقعیت قالب هست این مشکل چه راه حلی داره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash2860 11 ارسال شده در دی 90 آقای تهرانی شما به چه صورت از این افزونه استفاده می کنید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash2860 11 ارسال شده در دی 90 بالاخره کسی از این ماژول استفاده کرده یا نه ؟ این مشکل راه حلی داره یا نه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در دی 90 درود بر شما ماژول مشکلی نداره کما اینکه در ایام محرم خود من هم از این مازول در سایت استفاده میکردم شما باید موقعیت واقعی به آن اختصاص دهید اگر قالبتون نمیتونه جای خالی مازول را تشخیص بده این کار را که میگم انجام دهید 1- فایل index.php قالبتون را باز کنید 2- به دنبال < نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
12farhad 0 ارسال شده در دی 90 با سلام. دوست عزيز شما موقع ايجاد موقعيت جديد بايد در هر دو فايل config.xml و templateDetails.xml تنظيمات لازم را انجام داده باشيد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر