ramtin535 3 ارسال شده در دی 90 با سلام. من 2 مشکل دارم. من چند مجموعه و زیر مجموعه دارم. : هتل ها > هتل های مالزی > هتل های کوالالامپور > هتل های سه ستاره. من می خواهم فقط هتل ها > هتل های مالزی ، منو و زیر منو باشد و می خواهم با کلیک بر روی هتل های مالزی ، هتل های کوالالامپور نمایش داده شود. و وقتی روی هتل های کوالالامپور کلیک می کنیم ، هتل های سه ستاره نمایش داده شود و با کلیک بر روی هتل های سه ستاره مطالب هتل های سه ستاره به صورت لیست نمایش داده شود. حالا مشکل من اینجاست که : 1.وقتی این مجموعه ها و زیر مجموعه ها را پیش می رویم ، وقتی روی هتل های سه ستاره کلیک می کنیم ، من می خواهم که مطالب این مجموعه ، به صورت لیست نمایش داده شود. ولی وقتی کلیک می کنیم ، ارور 404 می دهد.(این مجموعه مطلب دارد.) 2.من می خواهم وقتی روی هتل های مالزی کلیک می شود ، زیر مجموعه های مثلا مجموعه ی کوالالامپور نمایش داده نشود.(که شامل هتل های 1 و 2 و 3 ستاره است.) با تشکر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
websazaniran 0 ارسال شده در دی 90 لطفا نام کاربری و پسورد را پیغام خصوصی کنید و مشکلتون را دوباره توی پیغام بنویسید تا بررسی کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ramtin535 3 ارسال شده در دی 90 لطفا نام کاربری و پسورد را پیغام خصوصی کنید و مشکلتون را دوباره توی پیغام بنویسید تا بررسی کنم نام کاربری و پسورد به چه دردتون می خوره؟ اگه لازمه لطفا یکی از مدیران بگه تا برایش بفرستم لطفا در سایت برسی کنید ببینید مشکل چیه http://www.sepaassingapore.com/fa/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر