ahmadmotamedi 0 ارسال شده در دی 90 سلام زمانی که از بالای مطلب منتشر شده در صفحه اصلی آیکن ایمیل را انتخاب میکنم و می خواهم پیوند را با دیگران به اشتراک بگذارم، بعد از زدن کلید ارسال با پیغام زیر مواجه می شوم. امکان ارسال پست الکترونیک وجود ندارد در تنظیمات هر جستجو کردم . به نتیجه نرسیدم. در پیکربندی کلی در تنظیمات ایمیل تابع ایمیل بر روی "تابع ایمیل php " ست شده است. لازم به ذکر است در قسمت ایمیل انبوه به کاربران، ایمیل ارسال می شود و مشکلی وجود ندارد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در دی 90 منم همین مشکل رو دارم!اما در خیلی از سایتهای جوملایی دیگه دیدم داستان این طور بوده این امر رو جدی نگرفتم! 90% سایتها که دیدم حتی غیر جوملایی هم همین طوری بودن:@ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ahmadmotamedi 0 ارسال شده در دی 90 منم همین مشکل رو دارم!اما در خیلی از سایتهای جوملایی دیگه دیدم داستان این طور بوده این امر رو جدی نگرفتم! 90% سایتها که دیدم حتی غیر جوملایی هم همین طوری بودن:@ دفعه های پیش که جوملا نصب کرده بودم چنین مشکلی وجود نداشت. به علاوه از نظر سرور محدودیت ارسال میل ندارم. پس مشکل از کجاست؟ :exclamation: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر