fantome10 0 ارسال شده در دی 90 سلام من برای منوهام از کامپوننت swmenu استفاده کردم. مشکلی که دارم واسه فونتای فارسیه .نمیدونم چرا بعضی از کلمات رو ابتدا و انتهاش رو از حروف وسط استفاده می کنه.؟! بعید میدونم مشکل از سایت باشه چون فونتای فارسیش اینجوری نیست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در دی 90 درود بر شما مشکل از فارسی سازی قالبتون هست . دمو بدید لطفا تا بتونم کد تصحیحش را به شما بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fantome10 0 ارسال شده در دی 90 متاسفانه قالب در لوکال نصب شده. اگه امکان داره راهنمایی کنید کجاش باید ادیت بشه و یااصلاح بشه ؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 90 با سلام برای موارد این چنینی یا باید قالب در اختیار قرار بگیره و کدهاش بررسی شه و یا دمو آنلاین باشه تا کدها بصورت آنلاین بررسی و راه حل ارائه بشه... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fantome10 0 ارسال شده در دی 90 دوستان من یک هفته است هر کاری می کنم نمی تونم این فارسی سازش رو درست بکنم.حقیقتش سایت رو هاست نیست وفعلا شرایطش نیست. خواهشا یک راه حلی بدید که بتونم این مشکل رو توی لوکال حل کنم. با تشکرتو رو خدا کمکم کنید بدجوری گیر کردم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 90 سلام دوست عزیزم خب باید کدها رو دید تا چیزی گفت این همه هاست رایگان تو یکیش سایتت رو راه بنداز تا ما ببینیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fantome10 0 ارسال شده در دی 90 بالاخره هر کاری کردم نتونستم سایت تو این هاست های رایگان بزارم. کسی از دوستان نمیدونه مشکل از کجاست ؟ کدوم فایلش مشکل داره ؟ اگه بگین فایلشو براتون اپلود میکنم. من از کامپوننت swmenu استفاده می کنم. هز حالت css tab menu . واسه کسی این مشکل رخ نداده ؟ توی یه سایت دیگهاین کامپوننت رو امتحان کردم مشکل نبود. خواهشن یاری کنید دوستان. خیلی گیرم با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در دی 90 بالاخره هر کاری کردم نتونستم سایت تو این هاست های رایگان بزارم. کسی از دوستان نمیدونه مشکل از کجاست ؟ کدوم فایلش مشکل داره ؟ اگه بگین فایلشو براتون اپلود میکنم. من از کامپوننت swmenu استفاده می کنم. هز حالت css tab menu . واسه کسی این مشکل رخ نداده ؟ توی یه سایت دیگهاین کامپوننت رو امتحان کردم مشکل نبود. خواهشن یاری کنید دوستان. خیلی گیرم با تشکر سلام دوست عزیز اگه قالبت تجاری نیست آپلود کن دوستان درستش کنند اگه تجاری هست یا اختصاصی هست ،برای یکی از مدیران انجمن خصوصی بفرست تا برات درست کنند موفق و شاد باشید :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fantome10 0 ارسال شده در دی 90 قالب تجاری نیست. فقط حجمش بالاست نمیتونم اپلودش کنم :s اینجا که شما فقط در صورتی میتونید کمک کنید انلاین باشه ! مشکلی نیست بازم میرم تو اینترنت سرچ میکنم ببینم شاید یه راه حلی پیدا کنم :idea: ولی باز این تصویرو میزارم شاید کسی یه راهنمایی کنه، لااقل بگه برم کجاها رو بررسی کنم. بازم ممنون از راهنمایتون. :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
oranjilar 1 ارسال شده در دی 90 دوستان کسی می تونه به من کمک کنه؟ من از swmenu استفاده کردم خوب هم کار می کنه واسه تنظیماتش یه کمکی می خواستم. من در قسمت "موقعیت منو و جهت" بخش "منو اصلی- / زیرمنو- - جهت:" مقدار horizantal/down/left رو انتخاب کردم که خیلی خوب هم جواب میده واسه فارسی. همچنین واسه زبان دوم از joomfish استفاده کردم. در نتیجه وقتی زبان انگلیسی رو انتخاب می کنیم منو بجای اینکه چپ براست باز بشه راست به چپ باز میشه. از دوستان می تونم کمکی در این مورد دریافت کنم؟ یعنی درواقع بشه در منو تغییراتی داد. مثلا نوشته ها که وسط چین هستند رو راست چین نمود و کارهای اینچنینی پیشاپیش از شما تشکر می کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 90 سلام دوست عزیز کمی جستجو می کردید راه حل رو پیدا می کردید به این تاپیک مراجعه کنید http://forum.joomina.ir/thread-8731.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر