memphisxx 0 ارسال شده در دی 90 سلام اساتید این اررور بعد از چند روز که کامپوننت درست کار کرد یههو ظاهر شد Fatal error: Call to undefined method JDocumentRaw::getHeadData() in /home/MYDOMAIN/public_html/MYSITE/libraries/joomla/cache/cache.php on line 530 چطور میتونم رفعش کنم کامپوننت appointment book هست و بجای اینکه یه تقویم رو نشون بده اررور میده ممنون از همگی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 90 با سلام این کارها را انجام بدید شاید موثر باشه 1 : تنظیمات کلی -> سیستم -> تنظیمات کش -> کش -> غیرفعال سازی کش 2: وب سایت -> تعمیرات -> پاکسازی کش -> انتخاب موارد در صورت وجود -> دکمه حذف 3: وب سایت -> تعمیرات -> پاکسازی اطلاعات از رده خارج شده -> دکمه اختتام پاکسازی موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
memphisxx 0 ارسال شده در دی 90 ممنون دوست عزیز این کار هارو انجام دادم و البته کش مرورگر رو هم پاک کردم و درست نشد اینم ادرس پیج سایت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 90 سلام افزونه رو یکبار کامل حذف کنید و دوباره نصب کنید ببینید درست میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
memphisxx 0 ارسال شده در دی 90 متاسفانه نشد قبل از اینکه تاپیک رو بزنم اینکارو کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
memphisxx 0 ارسال شده در دی 90 کاملا این کامپوننتو پاک کردم حتی از php my admin هم رفتم و اونجا هم از دیتابیس پاک کردم وقتی دوباره نصب کردم تمام اون اطلاعاتی که وارد کرده بودم رو دوباره در کامپوننت بود نمیدونم باید چیکار کنمش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر