s1r101 0 ارسال شده در دی 90 با سلام و درود خدمت همگی نمیدونم چرا هر کاری میکنم میخوام ادیتور تو جوملای 1.5 نصب کنم میزنه خطا در نصب اینم عکس خطا: http://up2.iranblog.com/images/hsp6vmdtvs07jaujk2.jpg شاید بگید یه ادیتور دیگه نصب کن اما تا به حال 3 نوع ادیتور نصب کردم که نشده حتی از طریق tmp هم نشده اصلا انگار با ادیتور مشکل داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید با نصب سایر افزونه ها مشکلی ندارید!؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
s1r101 0 ارسال شده در دی 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید با نصب سایر افزونه ها مشکلی ندارید!؟ موفق باشید با سلام نه با 90 درصد افزو نه ها مشکلی ندارم اینم جزئ 10 درذصد می باشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 90 این کارها رو یک به یک انجام دهید و بعد از انجام هر کدام مشکل رو بررسی کنید: اگر با نصب نا موفق افزونه های ادیتور مورد نظر پوشه یا فایلی در هاست ایجاد شده دستی حذف کنید (همینطور اگر جدولی در دیتابیس ایجاد کردن!) جوملا اتون رو به آخرین نسخه از سری جوملا 1.5 ارتقاء بدید محتویات پوشه های cache و tmp واقع در هاست در دایرکتوری که جوملا رو نصب کردید به جز فایل index.html حذف کنید دیتابیس اتون رو repaire کنید از قسمت ابزارها این 3 مورد رو انجام دهید: Purge Cache Admin <-> حذف کشهای منقضی شده Clean Cache Admin <-> پاکسازی پوشه ذخیره سازی Global Check-in <-> بررسی سراسری قبل از هر کاری بک آپ فراموش نشه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر