SADEGHON 0 ارسال شده در دی 90 سلام من کامپوننت com_acesef نصب کردم و فارسی کردن لینک های سایت را فعال کردم حالا اون را غیر فعال مینم یا افزونه را پاک می کنم ارور زیر میاد Warning: implode() [function.implode]: Invalid arguments passed in /home/raghim/public_html/includes/router.php on line 325 لطفا کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در دی 90 سلام احتمالا شما به درستی و کامل حذف نکردید! پک جوملا رو در هاست خود اکسترکت کنید و پوشه installation رو پاک کنید. قبلش بک آپ بگیرید! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
SADEGHON 0 ارسال شده در دی 90 میشه فارسی توضیح بدبد من منظورتان را نفهمیدم سلام احتمالا شما به درستی و کامل حذف نکردید! پک جوملا رو در هاست خود اکسترکت کنید و پوشه installation رو پاک کنید. قبلش بک آپ بگیرید! میشه فارسی توضیح بدبد من منظورتان را نفهمیدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در دی 90 سلاماحتمالا شما به درستی و کامل حذف نکردید! پک جوملا رو در هاست خود اکسترکت کنید و پوشه installation رو پاک کنید. قبلش بک آپ بگیرید! ترجمه فارسی : شاید شما افزونه را به صورت کامل حذف نکرده اید! یک سیستم مدیریت محتوا جوملا را بر روی پوشه مادر ، در محل نگه داری فایل های خود (هاست) از حالت فشرده خارج سازید . و پوشه به نام installation را حذف بفرمایید. لطفا فراموش نشود که قبل از این کار از سایت خود نسخه پشتیبان تهیه فرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
SADEGHON 0 ارسال شده در دی 90 سلاماحتمالا شما به درستی و کامل حذف نکردید! پک جوملا رو در هاست خود اکسترکت کنید و پوشه installation رو پاک کنید. قبلش بک آپ بگیرید! ترجمه فارسی : شاید شما افزونه را به صورت کامل حذف نکرده اید! یک سیستم مدیریت محتوا جوملا را بر روی پوشه مادر ، در محل نگه داری فایل های خود (هاست) از حالت فشرده خارج سازید . و پوشه به نام installation را حذف بفرمایید. لطفا فراموش نشود که قبل از این کار از سایت خود نسخه پشتیبان تهیه فرمایید من اصلا نمی فهمم شما چه میگویید قشنگ بگویید تا اومدم تو سایت برای از بین بردمن ارور چه کار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید 1. شاید افزونه acesef رو که فرمودید حذف کردید بصورت کامل حذف نشده باشه و بروز این مشکل به همین خاطر باشه. راه کار: افزونه acesef رو باید بصورت کامل حذف کنید یعنی اینکه افزونه رو با تمامی افزونه های جانبیش مثل ماژول و یا پلاگین (مخصوصا پلاگین) از مدیریت سایت حذف کنید. بعد از این حذف در هاست دقت کنید اگر پوشه یا فایلی از افزونه مورد نظر باقی بود اون ها رو هم بصورت دستی حذف کنید. و بعد به دیتابیس مراجعه کنید و اگر جدولی از افزونه مورد نظر باقی بود اونها رو هم بصورت دستی حذف کنید... (قبل از انجام هر کاری بک آپ فراموش نشه) 2. بعد از حذف کامل افزونه اگر باز مشکل داشتید در هاستتون در دایرکتوری که پک جوملا رو آپلود کردید فایل htaccess.txt رو تغییر نام دهید به: .htaccess 3. از قسمت ابزارها این 3 مورد رو انجام دهید: Purge Cache Admin <-> حذف کشهای منقضی شده Clean Cache Admin <-> پاکسازی پوشه ذخیره سازی Global Check-in <-> بررسی سراسری 4. اگر با راه کارهای بالا مشکل حل نشد بسته جوملا، آخرین نسخه از سری جوملا 1.5 رو دانلود کنید و بعد در هاستتون در دایرکتوری که پوشه ها و فایلهای جوملای فعلی قرار دارند آپلود کنید و بعد از آپلود فقط اکسترکت کنید(نصب نکنید) و بعد از اکسترکت پوشه installation رو حذف کنید 5. موفق باشید و پیروز نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
SADEGHON 0 ارسال شده در دی 90 نشد یه راه دیگه بگویید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 90 سلام دوست عزیز لطف کنید با ادبیات بهتری در انجمن صحبت کنید حتما شما راهنمایی هایی که دوستان کردند رو با دقت انجام ندادید یکبار دیگه با دقت کارهایی که دوستان گفتند رو انجام بدید درست میشه چون راهش همینه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
SADEGHON 0 ارسال شده در بهمن 90 نشد انجام دادم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 اگه نشد پس راه دیگه ای نداره از دیتابیستون بک آپ بگیرید و جوملا رو دوباره نصب کنید بعد دیتابیس رو ایمپورت کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
SADEGHON 0 ارسال شده در بهمن 90 چگونه از دیتابیستون بک آپ بگیریم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 90 با سلام کنترل پنل هاستتون چیست!؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
SADEGHON 0 ارسال شده در بهمن 90 با سلام کنترل پنل هاستتون چیست!؟ موفق باشید eCPANEL نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در بهمن 90 در هاست به قسمت phpMyAdmin بروید و دیتابیس جوملای خود را از سمت چپ کلیک کنید سپس به قسمت export در منوی بالا بروید حالا یا quick را انتخاب کنید تا از کل پایگاه داده پشتیبان بگیرید و یا custom و به دلخواه سپس کلید go را بزنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
SADEGHON 0 ارسال شده در بهمن 90 برای حذف جوملا کدام فایل ها پاک و بعد نصب کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 90 با سلام برای حذف و نصب مجدد جوملا پوشه ها و فایلهایی جوملا رو هر جایی که آپلود کردید حذف کنید و نسخه جوملایی که می خواهید نصب کنید رو آپلود و همینطور دیتابیس جوملا قبلی رو خالی و یا اینکه برای جوملای جدیدتون یک دیتابیس جدید ایجاد کنید... (اگر باز در این خصوص مشکل داشتید لطفا مشکل اتون رو در تاپیک جدید و بخش مربوطه مطرح کنید در خدمتتون هستیم) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر