saworld 0 ارسال شده در دی 90 با سلام. می خواستم بدونم چطوری دو تا subdoamin سایت رو به یک بانک وصل کنم. مثلا en.example.com fa.example.com رو با یک بانک به هم وصل کنم. که دیگه نیازی به اضافه کردن کاربر جدید نداشته باشه. یا اگه کامپوننت ای رو میشناسید معرفی کنید. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در دی 90 سلام شما سایت رو در یک ساب دامین 1 راه اندازی کنید و سپس فقط فایل های موجود در ساب دامین 1 رو در ساب دامین 2 کپی کنید. با این کار هر دو به یک بانک وصل میشن. سوالی بود در خدمتم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saworld 0 ارسال شده در دی 90 ممنون. بعد اگر مطالب دو Subdomain ها با هم فرق بکند مشکلی ایجاد نمیشود؟ مثلا مطالب یکی فارسی باشد..دیگری انگلیسی؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در دی 90 سلام دوست عزیز mrgh اینکار هم میشه دو تا سایت جدا فکر نمیکنم افزونه ای باشه ولی یک تکنیک که میتونید چند سایت رو در یک دیتابیس نصب کنید وجود داره لینک آموزش: http://forum.joomina.ir/thread-9401.html در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saworld 0 ارسال شده در دی 90 سلام دوست عزیز mrgh اینکار هم میشه دو تا سایت جدا فکر نمیکنم افزونه ای باشه ولی یک تکنیک که میتونید چند سایت رو در یک دیتابیس نصب کنید وجود داره لینک آموزش: http://forum.joomina.ir/thread-9401.html در پناه حق... ممنون . ولی این لینک آموزش ای که دادید برای من باز نمیشه. میگه : اجازه دسترسی ندارید !! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در دی 90 این آموزش در قسمت آموزش های سطح بندی شده هست و شما باید در انجمن فعالیت کنید تا بتونید مشاهده کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saworld 0 ارسال شده در دی 90 دوستان ، منظورم از یک بانک این نبود که دو تا سایت مجزا داشته باشم. من می خوام تمام امکاناتی که سایت اول داره ، سایت دوم هم داشته باشه.. (مثلا کاربر فقط یه بار عضو بشه و بتونه از امکانات هر دوتا سایت استفاده کنه) ولی مطالب سایت ها فرق کنه . مصلا یکی فارسی باشه. اون یکی انگلیسی. مثل سایت های دو زبانه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saworld 0 ارسال شده در دی 90 از دوستان کسی نمی تونه مشکل ما رو حل کنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در دی 90 می توانید از یکی از این افزونه ها استفاده نمائید: JFusion SYNK Multi Sites به نقل از irclub نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saworld 0 ارسال شده در دی 90 دستتون درد نکنه....در حال دانلود این ها هستم.اگر جواب داد حتما اعلام می کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saworld 0 ارسال شده در دی 90 می توانید از یکی از این افزونه ها استفاده نمائید: JFusion این کامپوننت با این که رایگان بود و از سایت رسمی خودش دانلود کردم ولی موقع نصب این ارور رو می داد SYNK این کامپوننت هم تجاریه و باید حتما خریداری بشه و نسخه نال شده اش رو هم ندیدم Multi Sites این کامپوننت هم تجاری است. البته نسخه نال شده رو نصب کردم ولی کار کردن باهاش خیلی سخته و اصلا نتونستم سر از کارش دربیارم به نقل از irclub نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saworld 0 ارسال شده در دی 90 کسی می دونه این اروری که موقه نصب کامپوننت داشتم و عکس رو در پست بالا گذاشتم مربوط به چی هست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر