WebAmir 0 ارسال شده در آذر 90 با سلام خدمت همه و تشکر از همه دوستای عزیزم که در این تاپیک و بقیه جاها کمک کردن,من کارهایی که گفتند رو انجام دادم اما متاسفانه این مشکل ما حل نشد که نشد, تنها کاری که نکردم این بود که آقای فرحزادیان عزیز فرمودن از ادمین سرور کمک بگیرم اما چون اونها در حال تغییر تیم مدیریت سرور بودند و من باید صبر میکردم (البته مدیر همون شرکت هاستم گفت که اگه خیلی اورژانسیه بهش بگم تا خودش اوکی کنه display_error رو اما من به دلیل تنگ بودن وقتم دیگه بیخیال شدم) متاسفانه چون سایت من به مشکل جدی خورد و وضعیتش حاد شد و منم یک ماهی خیلی سرم شلوغ بود و نشد درستو حسابی بش برسم , خلاصه همه چیز قروقاطی شد و من تصمیم گرفتم همشو از بیخ پاک کنم و دوباره نصب کنم و همه چیزو از اول شروع کنم! اما مشکلی که اینجا هست اینه که من 2 ماه یا بیشتر شبانه روز بی خوابی و سختی کشیدم و وقت گذاشتم روی سایتم که پیج رنکشو به 3 رسوندم .... حالا سوالی که دارم اینه که اگه من این کارو انجام بدم و همه جوملا رو از اول بنصبم آیا تو پیج رنک من تاثیر داره؟؟؟؟؟ :-/ مطالب قبلیمو چکار کنم؟ با یه تغییر نسبتا کوچولو کلی 404 افتاد تو سایتم حالا میگم نکنه این کارو انجام بدم و مورد غضب گوگل قرار بگیرم و دیگه.............! لطفا منو راهنمایی کنید<=== ممنون :thankyou: راستی یلداتونم مبارک :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
SAVvy 0 ارسال شده در آذر 90 سلام یجیدا یج رنک برای دامنه هست و با حذف اسکریپت در کوتاه مدت مشکلی پیش نمیاد توصیه می کنم نوع تنظیمات SEF و دامنه هاتون رو به خاطر بسپارید و در سایت جدید نیز همینطور پیاده کنید . از مطالب و اعضا هم بک آپ بگیرید و در سایت جدید نیز استفاده کنید تا پیج رنکتون کاهش پیدا نکنه و مورد غضب گوگل واقع نشید ! موفق باشید ، یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
WebAmir 0 ارسال شده در دی 90 سلام من سایتمو کامل پاک کردم حتی دیتابیسشم کامل پاک کردم و کلن یه جوملا جدید نصب کردم :(:(:( الان همه چیز از اول شروع شده :( اما یک full backup از هاست دارمبه نظر شما میشه ریستور کرد یا حدقل میشه مطالبمو برگردونم؟ پیشاپیش ممنون :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 90 با سلام 2 راه دارید: 1. می تونید بک آپ دیتابیس قبلی رو کامل ایمپورت کنید منتهی باید پوشه ها و فایلهای افزونه هایی که قبلا داشتید رو نیز به پوشه ها و فایلهای جوملای جدید اضافه کنید 2. یک دیتابیس ایجاد کنید و بک آپ دیتابیس قبلی رو درش ایمپورت کنید و بعد فقط از جداول مربوط به یوزرها و مطالب اتون بک آپ بگیرید و این جداول رو جایگزین جداول مربوط به یوزرها و مطالب دیتابیس جدید کنید (قبلا این جداول در انجمن معرفی شدند) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
WebAmir 0 ارسال شده در دی 90 سلام جناب فرحزادیان ممنون از راهنماییتون مشکلم اینجاس که من دیتابیس قبلیم رو کاملا پاک کردم + اینکه هاستمم ریست کردم(هنوز متوجه نشده بودم که مشکل از کجاست) و فقط الان یک فول بکاپ دارم, آیا اگه این فول بکاپ رو ریستور کنم همه چیز درست میشه؟! روی این دیتابیس جدید که ساختم مشکلی پیش نمیاد؟ اینطور که میدونم باید پوشه روت سایتم رو در روت جدید اکسترکت کنم, درسته؟ من یک ساب دومین هم داشتم که اونم پاک شد اونم برمیگرده؟ ببخشید اگه سوالام زیاده,ممنون :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 90 سلام و درود بر فرض اینکه نخواهیم جداول مطالب و یوزرها رو تفکیک و انتقال بدیم یا افزونه اضافه کنیم و در واقع بک آپ قبلی رو برگردونید: 1. با توجه به اینکه فول بک آپ دارید می تونید براحتی این بک آپ رو در هاستتون آپلود کنید و به ادمین سرورتون بگید تا با چند کلیک ریستورش کنه براتون و کلیه اطلاعاتتون بر می گرده سر جاش و بعد می توند با توجه به اینکه به مشکل پی بردید بعد از ریستور براحتی مشکل رو حل کنید و تمام اطلاعاتتون رو داشته باشید 2. اگر نخواهید به ادمین سرور بگید جوملای جدیدی که نصب کردید رو کلا پاک کنید با دیتابیس اش و بعد باید بصورت دستی اطلاعاتتون رو برگردونید بک آپ رو از حالت فشرده خارج می کنید و محتویات دایرکتوری روت رو به روت هاست منتقل(آپلود) کنید یک ساب دامین با اسم قبلی که در بک آپ داشتید ایجاد کنید و محتویات مربوط به ساب دامین که در بک آپ دارید رو در پوشه ساب دامین جدید آپلود کنید 2 دیتابیس هم ایجاد کنید (یکی برای سیستمی که در روت نصب کردید و یکی هم برای ساب دامین) بعد بک آپ دیتابیس ها رو از فول بک آپی که از حالت فشرده خارج کردید بردارید و در دیتابیس هایی که ایجاد کردید ایمپورت کنید... ازنظر بنده سعی کنید روش اول رو انجام بدید خواهش می کنم، مشکلی بود در خدمتم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر