leksoz 95 ارسال شده در آذر 90 سلام من میخواستم باری یک مجموعه رمز بزارم که هر کسی وارد سایت شد راحت باز شه صفحات اما وارد اون یک مجموعه شد صفحه واسش باز نشه تا رمز مورد نظر رو وارد کنه امکانش هست در جوملا چنین کاری؟ فقط بگم افراد عمومی هم رمز رو بدونن بتونن وارد بشن نیازی به ثبت نام نیست!فقط یه رمزی وارد کنن واسه یک مجموعه تشکر.... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آذر 90 سلام برای یک مجموعه یا بخش فک نمی کنم بشه همچین کاری کرد واسه فولدر میشه از طریق هاست رمز گذاشت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در دی 90 نه فولدر نمیشه چون متنهای نوشته شده رو اون وقت نمیشه کاریش کردم میخوام کلا صفحه قفل باشه که نوشته ها هم دیده نشه...! اگه عکسها قفل گزاری شه ناجوره توضیحاتشون دیده شه! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
error 5 ارسال شده در دی 90 می تونی برای مطالب خاص از این پلاگین استفاده کنی ContentPassword کارش اینه که میاد روی یه مطلب رمز گذاری می کنه سایر افزونه های ایجاد محدویت برروی محتوا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در دی 90 ممنون پلاگین رو نصب کردم حالا چه طور استفاده کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر