elahi1365 0 ارسال شده در آذر 90 سلام به همگی خدا قوت من یه مشکل اساسی دارم اینکه کامپیونت فارسی حسابگر رو نصب کردم ولی در قسمتی که باید قیمت کالا رو وارد کنم اون صفحه کاملا سفید واینکه کامپیونت بازی های فلش رو هم نصب کردم هم همینطوره لطفا راهنماییم کنید متشکرم... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آذر 90 سلام کامپوننت فارسی حسابگر کدوم افزونه منظورتونه؟ بعد میشه لینک سایتتون رو بذارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
elahi1365 0 ارسال شده در آذر 90 سلام این کامپیوننت از سایت هاتفا گرفتم دیروز هم افزونه توسعه دهنده فيلد هاي ثبت نام رو از همین سایت گرفتم باز هم همین مشکل داشت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
elahi1365 0 ارسال شده در دی 90 سلام کسی نیست مشکل من حل کنه....؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 90 سلام سطح دسترسی ها رو بررسی کنید پوشه ها 755 فایل ها 644 موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
elahi1365 0 ارسال شده در دی 90 سلام این سطح دسترسی که میگید کجا هست..؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در دی 90 با سلام پرمیژن (دسترسی ها ) رو از داخل سی پنل میتونید تغییر بدید. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sms118 130 ارسال شده در دی 90 احتمالا مشکل از افزونه شماست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر