skywin 0 ارسال شده در آذر 90 سلام...باور کنید دیگه مخم داره ارور میده..... من تو مراحل نصب جوملا با این ارور رو به رو شدم: INSTL_DATABASE_PREFIX_MSG میدونم این اخطار یعنی تغییر پیشوند.... اما مشکل من اینجاست که نمیدونم چجوری باید این پیشوند تغییر بدم که بشه رفت به مرحله بعدی نصب..... از دوستان کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم واقعا :shy: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آذر 90 سلام به انجمن جومینا خوش اومدید لطفا عنوان مناسبی برای تاپیک هاتون انتخاب کنید (قوانین انجمن رو حتما مطالعه کنید) شما موقع نصب دیتابیس اسم پیشوند رو باید طبق همون نوشته اصلی تغییر بدی شما با ماوس فقط سه حرف رو انتخاب کن بعد حرفهای موردنظرت رو بنویس اگه بازم ارور داد با همون اسم پیش فرض جوملا رو نصب کن بعد با افزونه می تونی پیشوند جداول دیتابیس رو عوض کنی نگران نباش موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
golbazi 31 ارسال شده در آذر 90 به phpmyadmin هم یک سری بزن دوست عزیز نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر