noandishan 0 ارسال شده در آذر 90 سلام موقع نصب جوملا تو مرحله 4 این جمله میاد "قادر به اتصال به دیتابیس نیست. تعداد اتصالات بازگشت: 1" تو تاپیک های دیگه هم گشتم ولی چیزی پیدا نکردم. خواهشن کمکم کنید.:exclamation: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آذر 90 سلام شما از چه هاستی استفاده می کنید رایگان یا پولی؟ این تاپیک رو مطالعه کنید http://forum.joomina.ir/thread-6748-post-38415.html#pid38415 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
noandishan 0 ارسال شده در آذر 90 از پلسک 1سایت الان داریم،جوملا رو تو یه پوشه دیگه ریختم می خوام نصب کنم میرسم به این مرحله پیغام میاد تو database هم یدونه هست من یکی دیگه درست میکنم و مشخصات جدیدرو میزنم تو جوملا ولی بازم جواب نمیده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آذر 90 نسخه جوملاتون چنده؟ یوزر و پسوردتون رو برام پ.خ کنید تا بررسی کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
noandishan 0 ارسال شده در آذر 90 ممنون از راهنما یی هاتون با هاست تماس گرفتم حل شد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر