kianesfahan 7 ارسال شده در آذر 90 با سلام خدمت دوستان قالب سایت زیر را میخواستم . دقیقا همین قالب باشه سایت ممنون دوستان به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در آذر 90 دوست عزیز این قالب وارز هست و جومینا از امکانات وارز پشتیبانی نمی کند موفق باشید به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آذر 90 سلام اسم قالب اینه bt_viphost همونطورکه اقای رضایی گفتن وارز و اینجا از وارز پشتیبانی نمیشه می تونید تو اینترنت سرچ کنید و از سایت های وارز دانلودش کنید به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kianesfahan 7 ارسال شده در آذر 90 درود تشکر دوستان یعنی طراحی اختصاصی نیست ؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آذر 90 سلام نخیر عرض کردم که اسم قالب bt_viphost هستش که کمی توش تغییرات دادن به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kianesfahan 7 ارسال شده در آذر 90 درود جناب دفاعی من هر چه توی نت جستجو کردم فارسی شو پیدا نکردم امکان داره لینگی بهم بدید ؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 90 با سلام همانطور که دوستان اشاره کردند جومینا از امکانات وارز پشتیبانی نمی کند! موفق باشید تاپیک قفل شد به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر