رفتن به مطلب
40sec

نمایش یک متن در مطلب دلخواه توسط لینک

پست های پیشنهاد شده

سلام

می خواستم در چند مطلب دلخواه در سایتم ایده زیر رو پیاده کنم:

ببینید فرض کنید یک صفحه دارم که به معرفی کتاب پرداخته. پس از معرفی، تلفن و نشونی کتاب فروشی x رو هم میذارم.

این صفحه مرتب به روز میشه و پست جدید به کتاب جدید تعلق می گیره و بقیه طبعا آرشیو میشن.

http://www.iran551.com/fa/component/content/section/8?layout=blog

کاری که انجام دادم اینه که چون احتمال دادم تلفن کتاب فروشی تغییر کنه، از تلفن و آدرس اون کتاب فروشی یک فایل تصویری ساختم و در انتهای هر مطلبم اون رو لینک می کنم.

به این ترتیب اگه تلفن و نشانی تغییر بکنه لازم نیست من تک تک پست هام رو تغییر بدم. فقط کافیه که عکس رو اصلاح کنم و چون لینک این عکس در تمامی پست های مربوط مشترکه خواه ناخواه این تغییر در همه پست های کتاب فروشی x اعمال میشه.

حالا احتیاج پیدا کردم که همین کار رو با متن انجام بدم. یعنی می خوام آدرس و تلفن کتاب فروشی رو در یک فایل متنی یا html ذخیره کنم و در انتهای هر پست به اون لینک بدم. طبیعتا می خوام آدرس و تلفن در همون صفحه - این بار بصورت متنی و با همو فرمت نوشته پست - نمایش داده بشه.

از ماژول و کامپوننت نمی تونم استفاده کنم چون بر فرض کتاب فروشی های y z و... هم دارم که هر کدوم شماره تلفن و آدرس خاص خودش رو داره.

iframe هم در کد نویسی مطالب جوملا حذف میشه

چه کار کنم؟

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

می خواستم در چند مطلب دلخواه در سایتم ایده زیر رو پیاده کنم:

ببینید فرض کنید یک صفحه دارم که به معرفی کتاب پرداخته. پس از معرفی، تلفن و نشونی کتاب فروشی x رو هم میذارم.

این صفحه مرتب به روز میشه و پست جدید به کتاب جدید تعلق می گیره و بقیه طبعا آرشیو میشن.

http://www.iran551.com/fa/component/content/section/8?layout=blog

کاری که انجام دادم اینه که چون احتمال دادم تلفن کتاب فروشی تغییر کنه، از تلفن و آدرس اون کتاب فروشی یک فایل تصویری ساختم و در انتهای هر مطلبم اون رو لینک می کنم.

به این ترتیب اگه تلفن و نشانی تغییر بکنه لازم نیست من تک تک پست هام رو تغییر بدم. فقط کافیه که عکس رو اصلاح کنم و چون لینک این عکس در تمامی پست های مربوط مشترکه خواه ناخواه این تغییر در همه پست های کتاب فروشی x اعمال میشه.

حالا احتیاج پیدا کردم که همین کار رو با متن انجام بدم. یعنی می خوام آدرس و تلفن کتاب فروشی رو در یک فایل متنی یا html ذخیره کنم و در انتهای هر پست به اون لینک بدم. طبیعتا می خوام آدرس و تلفن در همون صفحه - این بار بصورت متنی و با همو فرمت نوشته پست - نمایش داده بشه.

از ماژول و کامپوننت نمی تونم استفاده کنم چون بر فرض کتاب فروشی های y z و... هم دارم که هر کدوم شماره تلفن و آدرس خاص خودش رو داره.

iframe هم در کد نویسی مطالب جوملا حذف میشه

چه کار کنم؟

سلام دوست عزیز راه های زیادی برای این کار هست که یه نمونه اش رو خدمتتون می ګم

یه کامپوننت هست که کار درج کد رو انجام می ده و کد شما رو در مطالب درج می کنه البته با استفاده از پلاګین اش

یه مثالی می زنم

مثلا شما کتاب فروشی ا رو در نظر بګیرید در کنار می تونید شماره تلفن و هر چیزی که میخواهید رو کادر کنارش وارد کنید

هر جا شما بنویسید کتاب فروشی ا کادر کناری که شماره تلفن و هر چیز باشه جایګزین می شود.

نام کامپوننت RokCandy

سایت سازنده

لینک به ارسال

ممنون

من کامپوننت رو نصب کردم و در کامپوننت

از قسمت new یک ماکرو جدید ایجاد کردم

حالا با مثال خودتون اگه من بنویسم

{کتاب فروشی ا}

معادل اچ تی ام ال اون رو شماره تلفن و آدرس درج کنم؟

چون این کار رو روی لوکال هاست انجام دادم، و نشد

لینک به ارسال

در قسمت RokCandy Macro: [ New ]

دو کادر خالی هست که یکی نوشته Macro و یکی HTML

می تونید یک مثال بزنید که من جای این دو کادر چی و به چه فرمتی باید بنویسم؟

لینک به ارسال

سلام این بخش ماکرو هست اش

[code-vb]{text}[/code-vb]

و این هم چیزی هست که من خواستم جاش بزاره

کد:

{codecitation class="brush: vb; gutter: true;" width="100%"} {text} {/codecitation}     

اینجا من استایل دادم بهش ولی حالا شما به جای استایل می تونید هر متنی بنویسید

موفق باشید

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...