alim123 10 ارسال شده در آذر 90 سلام من کامپوننت مدرسه جومینا رو نصب کردم و هیچ مشکلی هم نداره فقط در قسمت مدیریت گزارشات که میزنی اگه خواسته باشی یکی از گزارشات رو حذف کنی نمیشه و این پیغام رو میده البته در قسمت مدیریت گره ها هم همین مشکل هست و نمیشه گروهی رو حذف کرد . فقط ویررایش میشه . اینم اروری که از فایل php میده دوستان اگه کسی هست کمک کنه ممنون میشم .ارو رو به ترتیب بخش مدیریت گزارشات : Fatal error: Call to a member function setQuery() on a non-object in /home/sadafsch/public_html/administrator/components/com_joom-reports/admin_tasks/remove/reports.php on line 20 بخش مدیریت گروهها : Fatal error: Call to undefined function JText() in /home/sadafsch/public_html/administrator/components/com_joom-reports/admin.joom-reports.common.php on line 73 بقیه بخشها درسته فقط همین دوبخش من فایل مربوطه رو هم بررسی کردم ولی درست نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alim123 10 ارسال شده در آذر 90 دوستان جوملایی کسی نیست که بدونه این مشکل چیجوری رفع میشه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alim123 10 ارسال شده در آذر 90 ببخشید که اینو مینویسم قصد بی ادبی نیست ولی من بیشتر سوالاتم تو انجمن بی پاسخ میمونه ولی باز دوباره میام و دست بر نمی دارم . معلوم میشه پشت کارم خیلی خوبه . یاد یه شعر افتادم : یادم اید که دگر از تو جوابی (خطاب به انجمن)نشنیدم ، پای در دامن اندو کشیدم ، نگسستم ،نه رمیدم باز گفتم که تو صیادی و من اهوی دشتم تا به دام تو در افتم همه جا گشتم و گشتم حزر از عشق (انجمن جومینا)ندانم ، سفر از پیش تو هر گز نتوانم . و این چنین است که دوباره میام انجمن . با مرامهای انجمن لاقل یه دستی برام تکون بدین بدونم منو دیدین گاهی احساس می کنم نامرئی شدم که هیچکی پاسخ منو نمی ده میگم شاید بندگان خدا منو اصلا نمی بینن . به هر حال ما گرفتار جومینا و دوستان شدیم و دست نمی کشیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در آذر 90 :thankyou: من الان دیدمت این کلاً بر می گردد به تغییرات سروری و متصل نشدن دیتابیس و مشکل رمز عبور و ... پیشنهاد می کنم دوباره نصب کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alim123 10 ارسال شده در آذر 90 اتفاقا من چند بار نصب کردم و همین مشکل رو داشت اگر به دیتابیس مربوط باشه چرا بقیه قسمتا درست کار می کنه البته من فکر می کنم متصل نمیشه ولی مشکل در فایل php که ادرس داده هست ولی درست نمیشهاینم کل محتوای این فال که مشکل در خط 20 همون اتصال به دیتا بیسه ولی نمی دونم باید چیکارش کنم <?php /** * Joom-Reports Component. * @Copyright © 2008 Joom.Ca Team * @ Released under GNU/GPL, read LICENSE.txt * @version : 2.0.1 * By Joom.CA */ // no direct access defined('_JEXEC') or die('Restricted access'); ?> <?php class View { function main(){ global $admin_template,$task,$act,$cid; $lists=array(); global $database,$option,$act; if (count( $cid )) { $ids = implode( ',', $cid ); $database->setQuery( "DELETE FROM #__joomreports_link_p_r WHERE reports_id IN ($ids)" ); if (!$database->query()) { echo "\n"; } $database->setQuery( "DELETE FROM #__joomreports_reports WHERE reports_id IN ($ids)" ); if (!$database->query()) { echo "\n"; } $msg=JText::_('REPORTS REMOVE'); mosRedirect( "index2.php?option=$option&task=list&act=$act",$msg ); } mosRedirect( "index2.php?option=$option&task=list&act=$act",''); } } ?> نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در آذر 90 من خودم نصب کردم و مشکلی نداشت و بر اساس تاپیک های جوملای جهانی به شما جواب دادم: http://forum.joomla.org/viewtopic.php?f=35&t=316872 http://fabrikar.com/forums/showthread.php?t=5429 http://www.jfusion.org/forums/viewtopic.php?t=6770 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alim123 10 ارسال شده در آذر 90 اتفاقا من چند بار نصب کردم و همین مشکل رو داشت اگر به دیتابیس مربوط باشه چرا بقیه قسمتا درست کار می کنه البته من فکر می کنم متصل نمیشه ولی مشکل در فایل php که ادرس داده هست ولی درست نمیشهاینم کل محتوای این فال که مشکل در خط 20 همون اتصال به دیتا بیسه ولی نمی دونم باید چیکارش کنم <?php /** * Joom-Reports Component. * @Copyright © 2008 Joom.Ca Team * @ Released under GNU/GPL' date=' read LICENSE.txt * @version : 2.0.1 * By Joom.CA */ // no direct access defined('_JEXEC') or die('Restricted access'); ?> <?php class View { function main(){ global $admin_template,$task,$act,$cid; $lists=array(); global $database,$option,$act; if (count( $cid )) { $ids = implode( ',', $cid ); $database->setQuery( "DELETE FROM #__joomreports_link_p_r WHERE reports_id IN ($ids)" ); if (!$database->query()) { echo "\n"; } $database->setQuery( "DELETE FROM #__joomreports_reports WHERE reports_id IN ($ids)" ); if (!$database->query()) { echo "\n"; } $msg=JText::_('REPORTS REMOVE'); mosRedirect( "index2.php?option=$option&task=list&act=$act",$msg ); } mosRedirect( "index2.php?option=$option&task=list&act=$act",''); } } ?>[hr'] این قسمتی رو که گفتم امتحان کردین ببینید درست حذف می کنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در آذر 90 بله ، من الان گزارش تولید و حذف کردم و این اخطار را به من نداد! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alim123 10 ارسال شده در آذر 90 من دوباره هم نصب کردم ولی همین مشکل رو داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر