goldenboy 1 ارسال شده در شهریور 89 سلام من کامپوننت Artform رو نصب کردم یه فرم داخلش طراحی کردم و یه منو هم بهش اختصاص دادم. داخل سایت هم فرم رو بدون مشکل باز میکرد. بعد رفتم داخل پنل پلسک و سطح دسترسی فایل config.artforms.php رو کامل گذاشتم. از اون موقع تاحالا نه فرم داخل سایت رو باز میکنه و نه از داخل پنل چوملا کاموننت رو(خطای 500 میده). با اینکه دویاره سطح دسترسی رو به حالت اول برگردوندم ولی مشکل همچنان هست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در شهریور 89 سلام من با کامپوننت Artform کار نکردم ولی به نظر من باید config.artforms.php را به config.php تغییر بدی :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
goldenboy 1 ارسال شده در شهریور 89 آخه من اصلا اسم این فایل رو تغییر ندادم. ولی با این حال این تغییر نامی که شمافرموده بودید رو انجام دادم ولی درست نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در شهریور 89 خب سعی کنی کامپوننت را به صورت کامل..(هم فای های زبان و هم از دیتابیس) و بعد دوباره نصب کنید... البته اول این کار را نکنید چون یکم ریسک چون یه وقت دیگه نصب هم نمی شه... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
goldenboy 1 ارسال شده در شهریور 89 نمیدونم چه مشکلی توی محتوای این فایل بوجود اومده بوده درصورتی که من هیچ تغییری داخلش ندادم:exclamation: کامپوننت رو روی لوکال نصب کردم و فایل config.artforms.php از روی لوکال رو جایگزین همین فایل روی هاست کردم مشکل برطرف شد.:shy: ممنون از همه دوستان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر