Mahdi_S_T 0 ارسال شده در آذر 90 دکمه ادامه مطلب یک مقداری پایین تره یعنی روی عنوان مطلب بعدی قرار میگیره ، البته اگه تاریخ ویرایش را برای مطالب فعال کنم ، چون یک خط میگیره در نتیجه دکمه روی عنوان مطلب بعدی نمیره و درست نمایش میده ولی اگه تاریخ ویرایش غیر فعال کنم ، این مشکل پیش میاد من با فایل css کمی آشنایی دارم ولی نمیدانم که چه تغییری بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 90 با سلام لطفا دمو آنلاین قرار دهید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sms118 130 ارسال شده در دی 90 دوست عزیز شما از چه مرورگری استفاده میکنید؟ اگه میشه آدرس سایتتون را بزارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mahdi_S_T 0 ارسال شده در دی 90 من لوکال نصب کردم ولی با همه مرورگرها این مشکل است ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sms118 130 ارسال شده در دی 90 نام قالبتون چیست اگه قالبتون را برام بزارید حتما مشکلش رو براتون حل میکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر