iranbeylan 5 ارسال شده در آذر 90 من سايتي رو روي لوكان نصب كردم ولي منوي بالايي به جاي اينكه به سمت چپ باز شود مانند سايتهاي انگليسي به سمت راست باز مي شود. چه كدهايي رو بايد دستكاري كنم و از كجا بايد اينو انجام بدم.؟؟؟ :dodgy: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kianesfahan 7 ارسال شده در آذر 90 درود . این کار به راحتی قابل انجام است . به مدیریت ماژول ها بروید و ماژول مورد نظر خود را موقعیتش را راست قرار دهید . موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آذر 90 سلام برای اینکار منوی شما باید راست چین باشه یعنی فارسی سازی شده باشه در غیر اینصورت منوی به صورت چپ چین باز خواهد شد در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iranbeylan 5 ارسال شده در دی 90 درود . این کار به راحتی قابل انجام است . به مدیریت ماژول ها بروید و ماژول مورد نظر خود را موقعیتش را راست قرار دهید . موفق باشید بايد خدمت شما عرض نمايم كه اين ماژول كاملا انگليسي و من اونو كاملا فاريش كردم و ماژولي بسياز زيباست كه اگه بتونم اين مشكلش رو هم حل كنم ميزارم واسه دانلود اما اين ماژول تنظيماتي واسه اين كار نداره. سلام برای اینکار منوی شما باید راست چین باشه یعنی فارسی سازی شده باشه در غیر اینصورت منوی به صورت چپ چین باز خواهد شد در پناه حق... درجواب اين دوستمون هم بايد بگم كه كاملا راست چين شده و هيچ اشكالي ندره و همه چي فارسي شده ولي نمي دونم چرا اينطوري شده و درست باز نميشه؟؟:cool: حالا بعد اين تفاسير اگه با كدنويسي حل ميشه بگيد ببينم چيكار بايد كرد. ممنون:afro: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 90 با سلام دوست عزیز همان طور که آقای مرادی گفتند ، برای اینکار منوی شما باید راست چین بشه یعنی همون RTL کردن بعضی اوقات فارسی بودن یک افزونه دلیل بر RTL بودن آن نیست . شاید افزونه فارسی شده باشه ولی RTL نباشه برای RTL کردن یک افزونه شما باید با زبان CSS آشنایی داشته باشید از آنجاییکه روی لوکال تست میکنید حداقل بگید از چه افزونه ای استفاده میکنید تا من یا سایر دوستان و اساتید بتونیم کمکتون کنیم هر چند اگه امکان دموی آنلاین را داشتید خیلی بهتر بود میتونید از افزونه Firebug هم استفاده کنید . این افزونه متعلق به مرورگر فایرفاکس میباشد موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iranbeylan 5 ارسال شده در دی 90 من rtl كردم و كمي با css اشنايي دارم ولي بازم جواب نميده. من فايل اصلي رو در اختيار آقاي پارسا حسيني قرار دادم. ولي سعي مي كنم دموشو گير بيارم واستون بذارم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iranbeylan 5 ارسال شده در دی 90 سلام بالاخره تونستم درستش كنم. ولي گله اي كه از مديران سايت و اعضا دارم اينه كه هيشكي كمكم نكردند حتي به مديران سايت بصورت خصوصي پيام دادم حتي به آن اعتنايي نكرند. ولي با اين همه از دوستاني كه به اندازه دانش و توانايي هان كمكم كردند ممنونم. حالا بگم چطوري شد ؟؟؟ خيلي راحت و فقط و فقط با يه تغيير ... اين كد اصلي هستش . کد: .dj-main li:hover ul.dj-submenu { left: 1px; top: 35px; background: #50b5d0; padding: 3px; border: 1px solid #0b4d97; width: 190px; height: auto; z-index: 300; } تغييري كه من دادم تنها اين بود كه به جاي left : 1px اين رو جايگزين كردم: right:1px كليد كار اين بود. چون اين شامل زير منوها ميشد. براي اينكار 3 روز وقت صرف كردم . اميدوارم همه بتونن استفاده بكنند. :thankyou::cool: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر