golbazi 31 ارسال شده در آذر 90 با سلام من ماژول BT Slideshow را نصب کردم هنگامی که در تنظیمات ماژور رفته تا عکس ها را وارد کنم هیچ گونه دکمه یا محلی برای وارد کردن عکس ها وجود ندارد در خود ماژول هم در پوشه تصاویرش عکس اپلود کردم اما نمایش داده نشد لطفا راهنمایی کنید تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در آذر 90 یک دکمه آبی رنگ در ماژول هست که بالای عرض در سمت چپ در کنار متن وارد کردن تصویر می باشد در آن قسمت نوشته اینجا کلیک کنید اگر نبود مرورگرتون مشکل داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
golbazi 31 ارسال شده در آذر 90 بله متن وارد کردن تصویر هستش اما دکمه نه با مرورگر های مختلف تست کردم و همچنین ماژور رو حذف و دوباره نصب کردم اما نشد من درعجبم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در آذر 90 با مرورگر دیگه ای تست کردید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
golbazi 31 ارسال شده در آذر 90 بله fierfox,IE در خود ماژول هم نوشته با همه مرورگر ها سازگار هست!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در آذر 90 در لوکال و چندین سایت من همچین مشکلی را مشاهده نکردم! احتمال میدم یک امکان مثل خوندن جاوا اسکریپت و ... توی سیستم شما فعال نباشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
golbazi 31 ارسال شده در آذر 90 من هم در لوکال تست کردم هم در سایت اما نشد ورژن 1.5 هم هستش از کجا باید فعال کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در آذر 90 من الان نه در IE9 نه در Firefox5 نه در Chrome این مشکل را ندیدم نسخه شما چیه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
golbazi 31 ارسال شده در آذر 90 firefox 3.6 IE 8 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در آذر 90 والا این جدیده! من دیده بودم که بارگذاری میشه ولی با خطای اف تی پی ذخیره نمیشه که از سرور بود ولی این باید از سیستم خودتون باشه چون توی لوکال هم همین مشکل را دارید در صورت امکان اطلاعات را پ.خ کنید تا بررسی کنم مرورگر جدید نصب کنید ببینید حل میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در آذر 90 سلام آقا تاجایی که یادمه نسخه ی 1.1.0 این ماژول مشکل آژاکس داره. اگر از افزونه ی مدیریت پیشرفته ماژول ها استفاده کنید مشکل حله. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
کارشناس پشتیبانی (لشنی) 31 ارسال شده در دی 90 سلام من عکس که میخوام آپلود کنم با این ارور مواجه میشم undefined کسی راه حل این مشکل رو میدونه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
unijoomla 0 ارسال شده در اسفند 90 با سلام من در Btslide Show مشکل دکمه آپلود رو داشتم یعنی جایی برای آپلود برای این افزونه وجود ندارد بدین صورت که فقط پارامترهای موجود می باشد ویندوز بنده ، 32 بیتی است با Wampeserver روی لوکال هم کار می کنم پیشاپیش بابت پاسخگویی تشکر می کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در اسفند 90 من عکس که میخوام آپلود کنم با این ارور مواجه میشم undefined این شاید بخاطر مشکلات ftp باشه -- یک دکمه آبی رنگ هست در روبروی قسمت وارد کردن تصویر و نوشته که اینجا کلیک کنید برای آپلود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdi12345 0 ارسال شده در فروردین 91 دوستان منم یه همچین مشکلی دارم جالبترش این که قبلا این دکمه برای من میومد ولی حالا دیگه نمیاد با انواع مرورگر ها هم امتحان کردم این مشکل رو هم روی هاست و هم روی لوکال دارم راه حلش چیه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در فروردین 91 سلام. دوست عزیز به تاریخ این تاپیک توجه کنید. مال 20 روز پیش هست. به نظر من از ماژول AutsonSlideShow استفاده کنید. هیچ کدام از این مشکلات را نداره و قدرت بیشتری هم دارد. با علی. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majidghaffari 5 ارسال شده در آذر 91 سلام متاسفانه این مشکل در سایت من هم به وجود آمده قبلا کار می کرد ولی الان کار نمی کنه ماژول را پاک کردم و دوبار نصب کردم ولی بازهم مشکل وجود دارد. نسخه جوملا هم 2.5.7 می باشد. اسکرین شات هم پیوست می کنم تا ببینید. کلا ماژول کار نمیکنه نه ذخیره می کنه نه خارج میشه ضمن اینکه عکس هم بارگذاری نمیکنه در سایتهای دیگر تست کردم کار می کرد. فراموش کردم بگم در سایت من RSFirewall فعال می باشد در سایر مرور گرها هم تست کردم کار نمیکنه اسکرین شات نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در آذر 91 با سلام سوال جدید در تایپیک جدید...(قوانین) ممکن هست با RSFirewall مشکل داشته باشه. شما RSFirewall رو غیر فعال کنید.ببیند مشکل از تداخل این افزونه هست .اگر از تداخل بود در مورد این مشکل در تالار بحث شده ... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majidghaffari 5 ارسال شده در آذر 91 نه، دوست عزیز بازهم درست نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hadi.68 0 ارسال شده در اردیبهشت 93 این شاید بخاطر مشکلات ftp باشه -- یک دکمه آبی رنگ هست در روبروی قسمت وارد کردن تصویر و نوشته که اینجا کلیک کنید برای آپلود سلام ممنون خب برای رفع این مشکل باید چه کار کرد. لطف میکنید راهنمایی کنید؟؟ بنده هم در زمان آپلود با خدای undefined مواجه میشم با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در اردیبهشت 93 درود بر شما از فعال بودن gd library بر روی سرور خود مطمئن شوید و ببینید سرور شما تابع tmpfile را پشتیبانی می کنه! موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hadi.68 0 ارسال شده در اردیبهشت 93 درود بر شما از فعال بودن gd library بر روی سرور خود مطمئن شوید و ببینید سرور شما تابع tmpfile را پشتیبانی می کنه! موفق باشید با تشکر از شما بنده با اجرای این کد <?php echo "<pre>"; var_dump(gd_info()); echo "</pre>"; ?> نتیجه ی زیر رو دریافت کردم array(12) { ["GD Version"]=> string(26) "bundled (2.1.0 compatible)" ["FreeType Support"]=> bool(true) ["FreeType Linkage"]=> string(13) "with freetype" ["T1Lib Support"]=> bool(false) ["GIF Read Support"]=> bool(true) ["GIF Create Support"]=> bool(true) ["JPEG Support"]=> bool(true) ["PNG Support"]=> bool(true) ["WBMP Support"]=> bool(true) ["XPM Support"]=> bool(true) ["XBM Support"]=> bool(true) ["JIS-mapped Japanese Font Support"]=> bool(false) } فکر میکنم که فعال باشه. اگر راهنمایی کنید ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر