aftabgardun_erfan 3 ارسال شده در آذر 90 با سلام خدمت دوستان من با افزونه rsticket که از فروشگاه جومینا تهیه کردم به یه مشکل برخوردم و این است که وقتی تنظیمش کردم و در منوی کاربریم دو گزینه ارسال درخواست و درخواست ها من رو گذاشتم وقتی کاربر روش کلیک میکنه صفحه مورد نظر نمیاد و پیغام زیر میاد Content Encoding Error The page you are trying to view cannot be shown because it uses an invalid or unsupported form of compression. Please contact the website owners to inform them of this problem. چنانچه دوستانی که در این زمینه کار کردند راهنماییم کنند ممنون میشم منتظر خبرتان هستم شاد و پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Anonymous 4 ارسال شده در آذر 90 اگر که مشکل از افزنه نباشد شاید از سطح دسترسی سایت باشد سطح دسترسی افزونه را به ۷۷۷ تغییر دهید اگر درست نشد یک اسکرین شات بگذارید تا بهتر راهنماییتان بکنیم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aftabgardun_erfan 3 ارسال شده در آذر 90 اگر که مشکل از افزنه نباشد شاید از سطح دسترسی سایت باشد سطح دسترسی افزونه را به ۷۷۷ تغییر دهید اگر درست نشد یک اسکرین شات بگذارید تا بهتر راهنماییتان بکنیم. با سلام دوست عزیز سطح دسترسی روی 755 بود و تغییر دادم ولی مشکلم حل نشد و مشکل پابرجاست لینک عکس را در زیر قرار دادم http://www.aligholizadeh.com/up/images/08399607385442556420.jpg منتظر راهنماییتان هستم شاد باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در آذر 90 سلام افزونه محدودیت نصب روی یک دامنه داره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آذر 90 سلام شما سیستم فشرده سازی رو فعال کردید؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aftabgardun_erfan 3 ارسال شده در دی 90 سلام بله سیستم رو فعال کرده بودم که برش گردوندم به حالت قبلی و درست شد ممنون و سپاسگذار نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر