novin 2 ارسال شده در آذر 90 من مي خاوم روي يه عكس مثلا يه تكست بنويسم چطوري ميشه اين كار رو كرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pilarto 42 ارسال شده در آذر 90 دوست عزیز سوالتون واضح تر بپرسید. خب در حالت عادی فتوشاپ یا paint رو باز کنید و یه جعبه متنی بندازید روی عکستون و روش بنویسید!!!!!!!!!!!!!!!!!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ajdari 4 ارسال شده در آذر 90 سلام دوست عزیز اگه منظورتون اینکه روی تمام عکسهای درون سایتت کپی رایت داشته باشید برای این کار از تابع imagettftext می تونید استفاده کنید.می تونید یه plugin درست کنید و با این تابع روی تمام عکسهای موجود در سایت یه متن خاص بنویسید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aftabgardun_erfan 3 ارسال شده در آذر 90 با سلام خدمت دوستان آیا افزونه یا پلاگینی برای این کار وجود دارد که توضیحات تصویر یا عنوان تصویر را روی عکس درج کند ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آذر 90 سلام افزونه ای برای اینکار وجود داره و قبلا تو انجمن معرفی شده کمی جستجو کنید لطفا با کامپوننت datso gallery میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
novin 2 ارسال شده در آذر 90 من منظورم روي عكسهاي سايت هست نه فتوشاپ در ضمن وقتي مثلا يه عكس آپلود كرديم من ميخوام رو اون نوشته اي بنويسم منظور من اين مورد هست؟؟:heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
novin 2 ارسال شده در آذر 90 كسي نيست كمك كنه؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در آذر 90 این پلاگین فکر کنم بدرد شما بخوره j4vn print logo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Napo 3 ارسال شده در آذر 90 دوست عزیز خواست شما water mark کردن هست دنبال این کلمه تو جوملای جهانی بگردین پیدا میکنید نگران فارسی بودنش هم نباشین چون چیز خواستی نداره که نتونید باهاش کار کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر