pop123 5 ارسال شده در آذر 90 دوستان به یک مشکلی برخوردم ممنون میشم کمکم کنید من هم وبلاگ دارم و هم سایت جوملایی و لی وقتی یک مطلب رو در سایت قرار می دم در جستجو گوگل سایت نمایش داده نمیشه ولی وقتی همون مطلب رو در وبلاگم قرار میدم 3 تا کلمه کلیدی براش قرار می دم با یه جستجو ساده 4 تا آدرس اولی که در گوگل نمایش داده میشه وبلاگمه. البته در سایت هم کلید های متا رو هم قرار میدم و یک توضیح کوچولو هم در توضیحات متا می نویسم. فایل htaccess رو هم به صورت htaccess. قرار دادم و تنظیمات قسمت سئو هم به این صورت قرار دادم و همچنین دامنه رو هم فقل کردم ولی درجستجو گوگل سایت نمایش داده نمیشه . البته سایت رو هم به گوگل معرفی کردم . فقط در صورت جستجو یه کلمه خاص درگوگل سایت نمایش داده میشه . و برای بقیه مطالب در نتیحه جستو نام سایت مایش داده نمیشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Opera 36 ارسال شده در آذر 90 فایل robot.txt در روت جوملاتون رو تغییر نام بدید(منظورم همون پاک کردنه) ببینید تاثیری داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر