reza1388 5 ارسال شده در آذر 90 با سلام به اعضای جومینا من بعد از انتقال یک سایت به هاست دیگر حالا می خواهیم چیزی رو نصب کنم خطا زیر رو میده حالا از کجا باید ftpرو تنظیم کنم ممنون JFTP::mkdir: Bad response JFTP::chmod: Bad response JFTP::store: Bad response اخطار! - عدم موفقیت در جابجایی فایل :thankyou::thankyou::thankyou::thankyou::thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Opera 36 ارسال شده در آذر 90 سلام دوست عزیز شما باید FTP رو از بخش تنظیمات کلی بخش مدیریت سایت جوملای خودتون غیر فعال کنید سپس فایل configuration.php رو باز کنید و موارد log و temp رو آدرس دهی کامل کنید مثلا var $log_path = 'home/hesabonl/public_html/yoursite.com/logs'; var $tmp_path = 'home/hesabonl/public_html/yoursite.com/tmp'; اگر آدرس دهی شما کامل نباشه، خطا های شما ادامه داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza1388 5 ارسال شده در آذر 90 ممنون از آموزشتون درست شد:thankyou::thankyou::thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر