بهار 0 ارسال شده در آذر 90 سلام من یک آپلود سنتر برای سایتم میخوام که چند روز پیش این ماژول و نصب کردم:http://ashiyane.org/forums/showthread.php?t=39559 اما بعد از چند روز فایل های اون خراب شد و افزونه درست کار نمیکرد و من افزونه رو حذف کردم... اما حالا اصلا نصب نمیشه و وقتی گزینه نصب و میزنم مرورگر شروع به لود شدن میکنه و نصبی اتفاق نمیفته و بعد از مدت 5،6 دقیقه فقط یه صفحه ی سفید ظاهر میشه...برای نصب یه سری افزونه ها این مشکل بوجود اومده...دلیلش چیه؟؟لطفا راهنمایی کنید... من یک افزونه ی آپلود سنتر می خوام که مدیر سایت بتونه فایل آپلود کنه...البته به یک سری از کاربران از پیش تعیین شده اجازه ی دسترسی به فایل آپلود شده داده شود(یعنی به کاربران مشخصی که خود مدیر تعیین میکند اجازه داده شود که داخل سایت به جزوه دسترسی داشته و آن را آپلود کنند).مثل آزمون آنلاین که مدیر بعد از تعریف آزمون ، مشخص می کند که کدام کاربران میتوانند آزمون بدهند... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در آذر 90 دوست عزيز نسخه هاي ديگه اي از افزونه docman كه از اشيانه دانلود كرديد هم توي انجمن هاي جوملا منتشر شده و فارسي هم هست كه ميتونيد از اونا استفاده كنيد در مورد نصب نشدن هم ميتونيد از نصب بصورت لينك استفاده كنيد و يا بصورت دستي نصب كنيد كه اين مشكل پيش نياد.(فايل رو در پوشه tmp اپلود كنيد و از حالت زيپ خارج و سپس لينك پوشه رو به محيط نصب افزونه بديد) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
بهار 0 ارسال شده در آذر 90 سلام ممنون من docman و نصب کردم اما این امکان توی docman وجود نداره که در قسمت ادمین کاربران دیگه مثلا manager فایل های آپلود شده ی همدیگه رو نبینن؟؟؟؟ یا این امکان چه طور که مثلا مشخص کنیم که چه کاربران (ثبت نام شده ای) به فایل دسترسی داشته و بتوانند از داخل سایت فایل و دانلود کنند؟؟؟؟ سلام ممنون من docman و نصب کردم اما این امکان توی docman وجود نداره که در قسمت ادمین کاربران دیگه مثلا manager فایل های آپلود شده ی همدیگه رو نبینن؟؟؟؟ یا این امکان چه طور که مثلا مشخص کنیم که چه کاربران (ثبت نام شده ای) به فایل دسترسی داشته و بتوانند از داخل سایت فایل و دانلود کنند؟؟؟؟ من یک افزونه ی آپلود سنتر می خوام که مدیر سایت بتونه فایل آپلود کنه...البته به یک سری از کاربران از پیش تعیین شده اجازه ی دسترسی به فایل آپلود شده داده شود(یعنی به کاربران مشخصی که خود مدیر تعیین میکند اجازه داده شود که داخل سایت به جزوه دسترسی داشته و آن را آپلود کنند).مثل آزمون آنلاین که مدیر بعد از تعریف آزمون ، مشخص می کند که کدام کاربران میتوانند آزمون بدهند... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر