mehotkhan 0 ارسال شده در آذر 90 سلام ، قسمتی از ماژول افراد آنلاین ،jfusion ، نیاز با فارسی سازی داره ، توی کد های php که گشتم ، قسمت مربوطش این بود : if($config["showmode"] != "1") { echo JText::_('WE_HAVE').' '; echo ($output->num_guests==0 || $output->num_guests>1) ? JText::sprintf('GUESTS',$output->num_guests) : JText::sprintf('GUEST','1'); echo ' ' . JText::_('AND') . ' '; echo ($output->num_members==0 || $output->num_members>1) ? JText::sprintf('MEMBERS',$output->num_members) : JText::sprintf('MEMBER','1'); echo ' '.JText::_('ONLINE') . ' '; } حالا نمیدونم چطوری بهش استایل بدم تا rtl بشه ، دوستان کسی هست بتونه کمک کنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamidcorsa 0 ارسال شده در آذر 90 برای rtl کردن به css مربوطه برید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
error 5 ارسال شده در آذر 90 آدرس سایت رو بده تا بررسی بشه.... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آذر 90 بهتره فایل افزونه رو قرار بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehotkhan 0 ارسال شده در آذر 90 کل افرونه رو آپ می کنم ، در مورد دوستمون که گفتن باید css اجرا بشه ، در جریان هستم ، متاسفانه به دلیل محدودیتی که توی قالبم هست ، باید ماژول ها رو فارسی کنم ، http://up.dehghaed.com/images/8xl23p5vzbjyibgmh4ji.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehotkhan 0 ارسال شده در آذر 90 دوستان کسی نیست کمک کنه ؟:s نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر