vasmaghi 0 ارسال شده در آذر 90 سلام کامپوننت سطح دسترسی آقای تهرانی رو نصب کردم و چند تا مشکل دارم 1- بعد نصب میگه .. فایلی که شما انتخاب نموده اید را نمیتواند کپی نماید. NoixACL System plugin not installed. Please install it manually from the following folder: /home/uast54/public_html/Site/administrator/components/com_noixacl/plugins/system/ فایلی که شما انتخاب نموده اید را نمیتواند کپی نماید. NoixACL User plugin not installed. Please install it manually from the following folder: /home/uast54/public_html/Site/administrator/components/com_noixacl/plugins/user البته بیشتر از اینا بود و با تغییر permisssion ها ok شد اما این 2 تا هرکاری نیکنم سطح دسترسیش عوض نمیشه- ضمنا دلایل و راههاش را هم خوندم اما نشد 2- بعد که می نویسه نصب با موفقیت وقتی میخوام الحاقات رو نصب کنم اصلا نمیشه یعنی صفحه سفید باز میشه البته احتمال میدم واسه مشکل 1 باشه ممنون از کمک شما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آذر 90 سلام افزونه رو کامل حذف کنید و از روش دستی نصب کنید ftp سایتتون فعال هست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vasmaghi 0 ارسال شده در آذر 90 سلام روش دستی ؟ FTP رو فعال کردم نشد دوباره غیر فعال کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آذر 90 افزونه رو در فایل tmp اپلود کنید و در یه پوشه اکسترکت کنید آدرس پوشه رو در قسمت نصب افزونه ها ورد کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر