error 5 ارسال شده در آذر 90 سلام دوستان من افزونه multicategory رو از جومینا دریافت کردم و به یه مشکل بر خوردم به نظر می یاد که این افزونه با ماژول filterednews هماهنگ نیست توضیح بیشتر اینکه من هم ماژول فارسی و هم ماژول اصلی سایت سازنده رو نصب کردم و تنظیمات مربوطه به اختصاص یک مطلب به چند مجموعه رو انجام می دم ولی مطلبم در مجموعه های دیگه ظاهر نمیشه.... :1: کسی می دونه مشکل از کجاست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sms118 130 ارسال شده در آذر 90 شما افزونه filterednews را حذف کنید وتست کنید اگر جواب داد علت سازگار نبودنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 90 با سلام من با این افزونه ها تا حالا کارنکردم . ولی بطور کلی زمانیکه با نصب یک افزونه در کار افزونه دیگری مشکل ایجاد شود در این حالت اصطلاحا گفته میشه که افزونه کانفیلیکت (Confilict) کرده همچنین معمولا افزونه هایی دچار این حالت میشوند که از jQuery و یا mootools استفاده میکنند . البته در ارتباط با این موضوع قبلا چندین بار بحث شده که کمی نیاز به جستجو داره آقای گنجی هم قبلا پلاگینی را در این باره معرفی کرده بودند که به تاپیک زیر میتوانید مراجعه کنید http://forum.joomina.ir/thread-2452.html?highlight=jQuery موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
error 5 ارسال شده در آذر 90 ماژول فیترنیوز رو غیر فعال کردم، بازم درست نشد. کاملا هنگ کردم یه جورایی اصلان این کامپوننت کار نمی کنه....:1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
web developer 3 ارسال شده در مرداد 91 دوستان راه حلی برای این مشکل ندارند ؟ برای دج 1 مطلب در چند مجموعه از چه افزونه دیگه ای استفاده کنیم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر