رفتن به مطلب
mkamka

آیا با جوملا می شود سایت زیر را پیاده سازی کرد ؟

پست های پیشنهاد شده

سلام دوستان

وقتتون به خیر

می خواستم بدونم می تونم با جوملا سایتی شبیه به سایت شعرنو به آدرس زیر طراحی کنم ؟

http://www.shereno.com

یه چیز شبیه به حالت وبلاگی که کاربرانی صفحه ای داشته باشند و بقیه بتوانند از آن صفحه را مشاهده کنم .

این رو هم بگم که نمی خوام از شبکه اجتماعی ف-ی-س ب-و-ک که تو جومینا هست استفاده کنم . چون شبیه ف-ی-س ب-و-ک هست و من این طور نمی خوام .

متشکر

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

نه بسادگی. باید جوملا رو توسعه بدید و شخصی سازی کنید. اما ممکن هست. باید پی اچ پی و اچ تی ام ال و سی اس اس بدونید و با ساختار جوملا هم کاملن آشنا باشید.

یاعلی

لینک به ارسال

سلام

نه بسادگی. باید جوملا رو توسعه بدید و شخصی سازی کنید. اما ممکن هست. باید پی اچ پی و اچ تی ام ال و سی اس اس بدونید و با ساختار جوملا هم کاملن آشنا باشید.

یاعلی

ممکن هست بیشتر توضیح بدهید .

با ساختار جوملا آشنا هستم . HTML و CSS را واردم . PHP را هم می شناسم.

لینک به ارسال

بله همونطور که دوستمان فرمودند شما باید اول هسته جوملا را خوب بشناسید و بعد به زبانهای php و css آشنا باشید

در ضمن تغییر ساختار هسته اگه به درستی انجام نگیره باعث مشکلات امنیتی میشه و حتی ممکنه که سایت شما down بشه

لینک به ارسال

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...