kianesfahan 7 ارسال شده در آذر 90 با عرض سلام دویتان بنده میخواستم پلاگین تب ساز جومینا را نصب کنم با ارور زیر مواجه شدم : Tabber (editor button & system plugin) با موفقیت نصب شده لطفا کش مرورگر خود را پاک کنید حالا پلاگین نصب شده ؟ اگر نصب شده چرا زده کش مرورگر را پاک کنم ؟ چه طوری باید کش مرورگر را پاک کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آذر 90 سلام برای حذف کش مرورگر باید نوع مرور گر خودتون رو درج کنید افزونه با موفقیت نصب شده شما با افزونه کار کنید اگه مشکلی داشتید اونوقت کش مرورگرتون رو پاک کنید آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kianesfahan 7 ارسال شده در آذر 90 از مرورگر فایرفاکس 8 استفاده میکنم برای نمایش افزونه ظاهرا مشکل دارم باید چیکار کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آذر 90 مرورگر رو باز کنید دکمه های Ctrl + Shift + Del را باهم فشار بدید در صفحه باز شده در قسمت Time range to clear گزینه Everything رو انتخاب کنید و روی Clear Now کلیک کنید آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kianesfahan 7 ارسال شده در آذر 90 با سلام درود کش مرورگر را هم پاک کردم اما نشد !!!!!!!!!!!!!!! شکل زیر میشه http://up8.iranblog.com/images/pe64hpp09hl2j6zl1jpj.jpg باید چیکار کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آذر 90 فکر نکنم دیگه ربطی به کش داشته باشه حتما قسمتی از کدهای تب رو اشتباه وارد می کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kianesfahan 7 ارسال شده در آذر 90 درود . نه بنده طبق آموزش که در سایت جومینا گفته انجام دادم !!!!!!!!!!!!!!!!!! باید چیکار کنیم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 90 با سلام 1. بررسی کنید که از افزونه ای که از جی کوئری بهره ببره استفاده می کنید یا خیر... اگر استفاده می کردید مثلا اسلاید شو... غیر فعال کنید ببینید مشکل حل می شه یا خیر... 2. از قسمت ابزارها این 3 مورد رو انجام دهید: Purge Cache Admin <-> حذف کشهای منقضی شده Clean Cache Admin <-> پاکسازی پوشه ذخیره سازی Global Check-in <-> بررسی سراسری 3. حذف کامل افزونه تب سازتون و نصب مجدد... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر