blueline 0 ارسال شده در آذر 90 سلام دوستان افزونه یا فرم سازی هست که براش یک کارت تعریف بشه و بعد کاربر با وارد کردن نام و اطلاعات خودش کارت عضویت دریافت کنه و اونو بتونه پرینت بگیره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آذر 90 سلام لطفا بیشتر توضیح بدید آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در آذر 90 سلام دوست عزیز بله این کارو میشه با فرم ساز آر اس فرم انجام داد ولی نیاز به یکسری تغییرات و کدنویسی داره موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آذر 90 فرم ساز rsform لینک: http://www.joomina.ir/joomla-extension/site-facility/motefareghe/289-persian-componet.html آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در آذر 90 دوست عزیز متاسفانه با آر اس فرم معمولی نمیشه این کار را انجام داد آر اس فرم پیشرفته نیاز دارید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sms118 130 ارسال شده در آذر 90 واقعا طرح قشنگی داد دوستمون آیا کسی هست بتونه برای من برنامه نویسیش کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
blueline 0 ارسال شده در آذر 90 سلام ممنون از همه تون و پاسختون مثلا می خوام که یکی بیاد و در فرم نام و نام خانوادگی و ... رو بنویسه و بعد در نهایت اطلاعات به صورت یک کارت عضویت که از قبل طرحش رو دادیم روی صفحه نمایش داده بشه و قابل پرینت باشه میشه یک توضیح مختصری بدید چجوری با آر اس فرم این کار رو کنم؟ من آر اس فرم حرفه ای رو دارم ورژن 1.3 میشه باهاش این کار رو انجام داد؟چجور تغییرات و کد نویسی؟ من زیاد وارد نیستم نهایتا بتونم سی اس اس ادیت کنم میشه برام بزارید(تغییرات رو):thankyou: ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آذر 90 چجور تغییرات و کد نویسی؟ باید سفارش بدید تا به صورت اختصاصی این افزونه رو براتون ویرایش کنند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
blueline 0 ارسال شده در آذر 90 کسی هست اینکار رو انجام بده؟ چون خیلی زود بهش نیاز دارم! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در آذر 90 دوست عزيز توي همين انجمن دوستان زير افزونه نويسي ميكنن باهاشون تماس بگيريد 1-ستار رضايي 2-رضواني 3-حاجي پور 4- اكثر دوستان شماره موبايلشون توي پروفايلهاشون هست يا باهاشون تماس بگيريد و يا براشون پيام خصوصي بزاريد موفق باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
blueline 0 ارسال شده در آذر 90 سلام پیام خصوصی ارسال کردم به چند نفر دوستانی که می تونند هم ،زمان لازم و قیمت رو برام پ.خ کنند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر