jahan654 0 ارسال شده در آذر 90 سلام من پلاگین تب ساز جومینا را نصب کردم بطور پیش فرض رنگ پس زمینه ها هر تب سفید است برای اینکه رنگ پس زمینه را تغییر دهیم چه باید کرد مثلا رنگ پس زمینه اول زرد بعدی را سبز و ... با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
raminfa 0 ارسال شده در آذر 90 اگر سایت آنلاین هستش لینک بدید تا راهنماییتون کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jahan654 0 ارسال شده در آذر 90 نه متاسفانه روی لوکال تست می کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آذر 90 شما می تونید از رنگهای آبی و سبز استفاده کنید برای این کار در هنگام ساخت تب رنگ تب رو به ین شکل وارد نمایید {tab=Tab Title 1|green} آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jahan654 0 ارسال شده در آذر 90 شما می تونید از رنگهای آبی و سبز استفاده کنید برای این کار در هنگام ساخت تب رنگ تب رو به ین شکل وارد نمایید {tab=Tab Title 1|green} آرزومند آرزوهایتان این روش فقط رنگ زبانه تب را تغییر می دهید من می خواهم رنگ کل یک صفحه از تب تغییر دهم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آذر 90 فکر نکنم چنین کاری ممکن باشه چون توی سایت سازنده هم چنین چیزی نوشته نشده http://www.nonumber.nl/extensions/tabber آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jahan654 0 ارسال شده در آذر 90 با تغییر کد ها نمی توان این کار را انجام داد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sms118 130 ارسال شده در آذر 90 منم همین مشکل رو دارم چیکار کنم از کجا باید تغییر رنگ بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آذر 90 باید سفارش بدید تا به صورت اختصاصی این افزونه رو براتون ویرایش کنند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر