ramtin535 3 ارسال شده در آذر 90 سلام به همه من برای اینکه بتونم در قسمت مدیریت جوملا یک فرمت پیش فرض(فرم خاص) برای وارد کردن اطلاعاتی که باید در وب سایت نمایش داده شود درست کنم باید چکار کنم و یا چه کارهای انجام دهم به طور مثال فرم مدیریت جوملا به ای صورت باشه نام= ادرس= توضیحات= عکس مربوطه= که به راحتی بشه در جلوی این نوشته ها باکس های باشه که به راحتی بشه اون رو پر کرد و ذخیره ممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ramtin535 3 ارسال شده در آذر 90 سلام به همه من برای اینکه بتونم در قسمت مدیریت جوملا یک فرمت پیش فرض(فرم خاص) برای وارد کردن اطلاعاتی که باید در وب سایت نمایش داده شود درست کنم باید چکار کنم و یا چه کارهای انجام دهم به طور مثال فرم مدیریت جوملا به ای صورت باشه نام= ادرس= توضیحات= عکس مربوطه= که به راحتی بشه در جلوی این نوشته ها باکس های باشه که به راحتی بشه اون رو پر کرد و ذخیره ممنون میشم راهنمایی کنید سلام مشکل قبلی حل شد ولی الان یک مشکل جدید هست این ارور داده می شود mahdi manian: An error occured - you set wrong location or data for your location are unavailable مشکل از چیست؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آذر 90 این ارور رو کجا مشاهده می کنید بیشتر توضیح بدید روی لوکال هستید یا هاست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر