robat2153 0 ارسال شده در آذر 90 سلام دوستان من این ماژول نصبیدم تو قسمت مازول ها وارد این ماژولشدم توقسمت بالای این ماژول نوشته که دوتابرنامه نصب کن K2 Component Not Found. In order to use the K2 Content type, you will need to download and install it. Virtuemart Not Found. In order to use the Virtuemart Products you will need to download and install it. آیا باید اینا هم نصب کنم؟ سوال 2 چطور عکس ها رو همراه توضیحات در این ماژول قرار بدهم در مورد برنامه های اسلاید گالری هم سوالم اینه چطور عکس را اپلود کنم تا نمایش بده ممنون میشم توضیح بدین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آذر 90 سلام نکته اول: لطفا با فونت پیشفرض بنویسید و رنگ و اندازه اون رو تغییر ندید! +این افزونه نیاز به نصب k2 یا virtumart داره یعنی اسلاید رو از این دو میخونه شما یا باید مطالبتون رو با ایندو ایجاد کنید یا برید به سراغ یه ماژول اسلایدر دیگر در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
robat2153 0 ارسال شده در آذر 90 سلام نکته اول: لطفا با فونت پیشفرض بنویسید و رنگ و اندازه اون رو تغییر ندید! +این افزونه نیاز به نصب k2 یا virtumart داره یعنی اسلاید رو از این دو میخونه شما یا باید مطالبتون رو با ایندو ایجاد کنید یا برید به سراغ یه ماژول اسلایدر دیگر در پناه حق... مهندس پس باید من ماژول k2 را دانلود و نصب کنم یک سوال این ایندو که فرمودین ماژوله؟ سلام نکته اول: لطفا با فونت پیشفرض بنویسید و رنگ و اندازه اون رو تغییر ندید! +این افزونه نیاز به نصب k2 یا virtumart داره یعنی اسلاید رو از این دو میخونه شما یا باید مطالبتون رو با ایندو ایجاد کنید یا برید به سراغ یه ماژول اسلایدر دیگر در پناه حق... مهندس پس باید من ماژول k2 را دانلود و نصب کنم یک سوال این ایندو که فرمودین ماژوله؟ به نظرتون k2 یا virtumart کدومشونو نصب کنم بهتره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 90 با سلام خیر، هر 2 کامپوننت هستند + اضافات... هر 2 رو نصب کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
robat2153 0 ارسال شده در آذر 90 با سلام خیر، هر 2 کامپوننت هستند + اضافات... هر 2 رو نصب کنید... موفق باشید مهندس لینک دانلود هر دو برنامه رو میذارین برای جوملا 1.5 من سرچ کردم اما برای جوملا 1.5 نبود تو سایت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آذر 90 دوست عزیز این اسلاید شو برای افزونه های k2 و virtumart ساخته شده اگه شما از این افزونه ها استفاده نمی کنید بهتره یه اسلاید شو دیگه رو دانلود و نصب کنید آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
robat2153 0 ارسال شده در آذر 90 مهندس این اسلایدشو به درد سایتم میخوره البته سایر اسلاید شو ها هم همین مشکل دارن فکر میکنم که باید با k2عکس ها را اپلود کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آذر 90 لینک دانلود افزونه k2 فارسی : http://www.joomina.ir/index.php?option=com_content&view=article&id=92&Itemid= نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
robat2153 0 ارسال شده در آذر 90 مهندس virtumart هم میذارین تو سایت جستجو کردم نبود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آذر 90 ویرچو رو در نت جستجو کنید پیدا میکنید ویرچو فارسی در بسته یاس جومینا موجود هست ولی برای خیریه هست و باید هزینه پرداخت کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
robat2153 0 ارسال شده در آذر 90 مهندس این کامپوننت virtumartفروشگاه سازه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آذر 90 بله این کامپوننت فروشگاه سازه در گوگل جستجو کنید نسخه فارسیش پیدا میشه در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر