sms118 130 ارسال شده در آذر 90 با عرض سلام چگونه پوشه کامپوننت ها را تغییر بدم به طور مثال component را به addon و components را به addons تغییر بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آذر 90 سلام دوست عزیز باید ساختار جوملا رو تغییر بدید که کار عاقلانه ای نیست چون ممکنه بعضی افزونه ها با مشکل رو به رو بشن آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sms118 130 ارسال شده در آذر 90 ممنون ولی میشه توضیح بدید کدوم فایل ها رو باید تغییر بدم خیلی ممنونم از لطفتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آذر 90 فایل مشخصی برای این کار وجود نداره شما باید با فایلهای جوملا آشنایی کامل داشته باشید و از زبان برنامه نویسی PHP هم در این کار استفاده کنید ولی باز می گم این کار درستی نیست چون ممکنه کلا سایت شما دون بشه آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Anonymous 4 ارسال شده در آذر 90 به نظر من این کار هیچ فایده ای نداره چون فقط باعث به هم ریختن جوملا میشه پس شما اگر به فکر امنیت سایتتون هستید بهتره از روش های دیگری استفاده کنید می تونید پ خ به من بدید تا بیشتر راهنماییتون کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر