sms118 130 ارسال شده در آذر 90 با عرض سلام خدمت عزیزان من برای امنیت بیشتر فایل های defines.php را به صورت زیر تغییر دادم define( 'JPATH_SITE', JPATH_ROOT ); define( 'JPATH_CONFIGURATION', JPATH_ROOT.DS.'lio' ); define( 'JPATH_ADMINISTRATOR', JPATH_ROOT.DS.'administrator' ); define( 'JPATH_XMLRPC', JPATH_ROOT.DS.'xmlrpc' ); define( 'JPATH_LIBRARIES', JPATH_ROOT.DS.'libraries' ); define( 'JPATH_PLUGINS', JPATH_ROOT.DS.'plugins' ); define( 'JPATH_INSTALLATION', JPATH_ROOT.DS.'installation' ); define( 'JPATH_THEMES' , JPATH_BASE.DS.'templates' ); define( 'JPATH_CACHE', JPATH_BASE.DS.'cache'); و یک پوشه با اسم lio ایجاد کردم و بسته جوملا را آپلود و نصب کردم سایت کاملا درست کار میکنه و مشکلی نداره ولی زمانی که سئوی سایت را فعال میکنم و ذخیره میکنم ارور میده و ذخیره نمیشه در ضمن فایل htaccess.txt را به .htaccess تغییر دادم چیکار باید بکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید سیستم چه خطایی رو می ده!؟ قبل از اعمال تغییرات در تنظیمات کلی سایت، دسترسی فایل configuration.php رو قابل نوشتن کردید؟ بصورت دستی از طریق فایل configuration.php هم فعال کردن سئو اعمال نمی شه؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sms118 130 ارسال شده در آذر 90 با عرض سلام و تشکر از اینکه زود پاسخ دادید فایل کانفیگ را به صورت دستی ویرایش کردم و سئو را فعال نمودم مشکل حل شد در ضمن پوشه lio را که فایل کانفیگ توش بود رو سطح دسترسیش رو 755 گذاشتم و فایل کانفیگ درون این پوشه را 644 گذاشتم تا حل شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر