joomla22 0 ارسال شده در آذر 90 با عرض سلام من وقتی پلاگین imagesized را نصب و فعال میکنم در مطالبم این خطا نمایشداده میشه . Warning: touch() [function.touch]: Utime failed: Permission denied in /home/*****/public_html/plugins/content/plg_imagesized.php on line 581 کسی میدونه باید چیکار کنم تا مشکل حل شود ؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ajdari 4 ارسال شده در آذر 90 سلام دوست عزیز فلدر معرفی شده به این افزونه دارای پرمیشن نمی باشد آن را 777 کنید اگر نمی خواهید پرمیشن 777 به فلدرتان بدهید از FTP جوملا در قسمت تنظیمات استفاده کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
joomla22 0 ارسال شده در آذر 90 ممنون . قبلا دسترسی را روی 777 قرار دادم ولی بازم درست نشد . از FTP جوملا در قسمت تنظیمات استفاده کنید این یعنی چطوری ؟ میشه بیشتر راهنمایی کنید ؟ من در جوملا صفر کیلومتر هستم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ajdari 4 ارسال شده در آذر 90 سلام دوست عزیز به تنظیمات جوملا برید.و دستورات لینک زیر را انجام بدید http://help.joomla.org/content/view/1941/308/1/2/ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر