رفتن به مطلب
s1r101

مشکل در نرفتن به بخش مدیریت جوملا

پست های پیشنهاد شده

با سلام خدمت شما

خواهش میکنم اگه کسی میتونه راهنمایی کنه

من این قدر پلاگین و ماژول و کامپوننت نصب کردم که دیروز دیدم سایتم با اکسپلورر ایراد پیدا کرده پنتا از پلاگین ها و ماژول ها مو غیر فعال کردم بعد از اون دقیقا تا خواستم وارد مدیریت جوملام بشم اصلا نمیره توش و یوزر و پس الکی هم میزنم میزنه اشتباه است اما تو یوزر و پس خودم نمیره هر کاری میکنم نمیدونم چی کار کنم؟ میشه اصلا از طریق سی پنل پلاگین یا ماژولی بازم فعال کنم؟

خواهش میکنم کمک کنید خیلی داغونم این همه زحمت کشیدم واسه سایتم اون وقت تو مدیریت جوملام نمیره

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بعضی مواقع به خاطر فایل configuration,php هست

باید با UTF-8 ذخیره بشه و دوباره بندازیش رو هاست

بعضی مواقع هم تغییر سطح دسترسی

باید از طریق یه Super Admin دیگه اقدام کنی یا سطح دسترسی رو از تو CPanel عوض کنی

بعضی مواقع هم تغییر پسورد

برو تو دیتابیس و جدول jos_users

در صفحه ای که باز میشود در رکوردهای موجود رکوردی با نام Administrator موجود است علامت قلم را در کنار این رکورد میزنید

وارد بخش ادیت میشوید.

در این قسمت username را به دلخواه تغییر میدهید و در قسمت password زیر عنوان value این کد : 21232f297a57a5a743894a0e4a801fc3 را وارد میکنید. کلید Go را کلیک میکنید و خارج میشوید.

بدین ترتیب یوزر شما به دلخواه تغییر کرد و پسورد نیز admin خواهد بود.

لینک به ارسال

با سلام آقا این کارو کردم نشد

آخه مربوط به غیر فعال شده پلاگین و ماژول هام میشه و به رمزش ربطی نداره نمیدونم دیگه چی کار کنم

لینک به ارسال

سلام

شما مگه چه ماژول ها و پلاگین هایی رو نصب کرده بودید و کدوم ها رو غیرفعال کردید که اینجوری شد؟

کامپوننت هایی مثل دستیار ادمین و امنیتی هم نصب کردین؟

لینک به ارسال

با سلام

به انجمن جومینا خوش آمدید

موقع ورود چه پیام خطایی می ده!؟

از طریق بانک اطلاعاتی می تونید افزونه های مورد نظر رو فعال یا غیر فعال کنید... از پلاگین ها شروع کنید)

بعنوان مثال اولین پلاگین این رو فعال کنید(Authentication - Joomla) و بعد اگر حل نشد از افزونه های امنیتی شروع کنید به روش زیر...

بعنوان مثال برای غیر فعال کردن پلاگین Authentication - Joomla :

برای این منظور وارد هاست شده و بعد وارد phpmyadmin و بعد دیتابیس سیستم جوملاتون که این مشکل رو باهاش پیدا کردید و بعد وارد تیبل jos_plugins بشید و از لیست پلاگین هاتون وارد پلاگین Authentication - Joomla بشید و بعد از اینکه وارد این پلاگین شدید عدد 0 که در ردیف value روبروی published هست رو به 1 تغییر داده و بعد روی دکمه go کلیک کنید...

موفق باشید

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...