hamed1374 0 ارسال شده در آذر 90 سلام دوستان من تازه جوملایی شدم فارسی سازی قالب هاشو چطور باید انجام بدم.قالب های rtl نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kianesfahan 7 ارسال شده در آذر 90 با سلام . درود ورود شما را به انجمن جومینا تبریک عرض مینایم دوست عزیز درباره این موضوع قبلا در انجمن بحث شده لطفا جستجو نماید . در ضمن در نت هم مقاله های بسیار زیادی درباره این موضوع هست . در گوگل جستجو نماید قطعا به نتیجه خواهید رسید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed1374 0 ارسال شده در آذر 90 دوست عزیز من جستو جو کردم ولی اینا برای ورژن های مختلف بودن من نفهمیدم کدومشو یاد بگیرم برایrtlاگه پکی هست تو انجمن لطفا برام لینک کنید ممنون. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Opera 36 ارسال شده در آذر 90 سلام دوست عزیز فایل آموزشی خوبیه که براتون آپلودش کردم http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13234537641.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kianesfahan 7 ارسال شده در آذر 90 با سلام درود بفرماید : آموزش 1 آموزش 2 برای تشکر فقط از دکمه تشکر استفاده نماید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در آذر 90 دوست عزیز وقتی قالب ها آر تی ال هستند دیگر نیازی نیست که قالب را فارسی سازی کنید احتمالاً شما از بسته های آسان نصب این قالب ها استفاده می کنید که باید جوملای خود را فارسی کنید برای این کار هم باید فایل زبان فارسی جوملا را دریافت نمایید که این فایل در بخش افزونه های سایت جوملا جهانی و تیم هایی که فارسی جوملا 1.5 را ارائه می دهند موجود است و بعد از دریافت آن را در جوملا نصب نمایید و از بخش مدیریت زبان ها، زبان بخش مدیریت و کاربری سایت را بر روی فارسی بگذارید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر