fcmatoo 40 ارسال شده در آذر 90 سلام من به دنبال یک سیستم تیکت دهی خوب و عالی هستم ، اول از همه عذر خواهی کنم از مدیریان خواستم در تایپیک قبلی موضوع را ادامه دهم ولی گفتم شاید چون موضوع جدیدی است بهتر است تایپیک جدید بزنم ، اگر یادتان باشد قرار بود من برای یک همایش سایت بزنم که کاربر ارسال مقاله کند ، شماره پیگیری داشته باشد ، و نام مقاله و فایل ارسالی خود را ببیند ، از طرف دیگر نام مقاله و فایل ارسالی به امیل مدیر سایت برود و مدیر سایت بتواند به او بگوید مقاله او در چه وضعیتی است ، در حال بررسی است ، تایید شده ، در دست داوران است ، تایید نشده ، بتواند این چند وضعیت را به کاربر بگوید ، حالا من می خواهم با سیستم تیکت دهی این کار را انجام دهم ولی نمی دانم از چه سیستمی استفاده کنم ، من RS tict را علی الحساب نصب کردم ولی یک مشکلی که دارم این است در تصویر زیر ببینید در قسمت ارسال مقاله ، یک مشکلی وجود دارد آن هم این است که دکمه ارسال درخواست را نمایش نمی دهد حالا اگر دوستان سیستم بهتری می شناسند اعلام کنند الته من مردد هستم بین این سیستم و افزونه ؟maqma_gpl دوستان نظرتان درباره Huru Helpdesk چیست ؟ یک سوال من می خواهم زمانی که مدیر برای کاربر پیغام ارسال می کند ، به کاربر یک ایمیل ارسال بشود ، و کاربر فقط در تیکت خودش پیغام را ببیند آیا در سیستم تیکت دهی آرس تیکت زمانی که مدیر جواب می دهد در خود بخش کاربری کاربر می تواند جواب را ببیند بچه ها کمک !!! به نظر شما برای چی در قسمت ارسال مقاله دکمه ارسال نمایش داده نمی شود ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در آذر 90 شما میتوانید این کار را با rsticket نسخه جدید براحتی انجام دهید این افزونه هم اکنون در خود سایت جومینا نصب است و برای رد یابی ارسال های اعضا استفاده میشود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در آذر 90 خوب نسخه جدید RS ticet را از کجا باید دانلود کنم ، آقای تهرانی ببخشید ولی چون من موضوع من چند تا بود شما دقیقا کدام موضوع را می گویئدهنوز مشکل من در آن قسمتی که عکسش را هم گذاشتم حل نشد هر کاری کردم مشکلم حل نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آذر 90 لینک افزونه rsticket البته نسخه pro و تجاری http://extensions.joomla.org/extensions/clients-a-communities/help-desk/12496?qh=YToxOntpOjA7czo5OiJyc3RpY2tldHMiO30%3D آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در آذر 90 دوستان چه جوری از طریق کنترل پنل کاربرر اس تیکت می توانم به کاربر پیغام بدهم به طوری که کاربر در پنل خودش پیغام را ببیند یک چیز دیگر به عکس زیر دقت کنید من می خواهم به جای وضعیت که روی همه نوشته باز آنجا وضعبت مقاله بدهم یعنی به جای باز بنویسد تایید شده ، تایید نشده ، در دست داور است ، در دست اقدام است چه جوری باید این کار را انجام بدهم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آذر 90 دوست عزیز عکسی که قرار دادید باز نمیشه در آپلود سنتر جومینا به آدرس www.jmdownload.ir آپلود کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در آذر 90 این هم عکس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در آذر 90 دوستان من مي خواهم يك فيلد در افزونه اضافه كنم يعني تقريبا برنامه نويسي منظورم اين است كه من مي خواهم در قسمت مديريت افزونه كه سه گزينه دارد به عنوان باز ،در دست اجرا و بسته شده مي خواهم يك گزينه ديگر هم اضافه كنم تو را خدا كمكم كنيد تا فردا بيشتر مهلت ندارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در آذر 90 دوستان من مي خواهم يك فيلد در افزونه اضافه كنم يعني تقريبا برنامه نويسي منظورم اين است كه من مي خواهم در قسمت مديريت افزونه كه سه گزينه دارد به عنوان باز ،در دست اجرا و بسته شده مي خواهم يك گزينه ديگر هم اضافه كنم تو را خدا كمكم كنيد تا فردا بيشتر مهلت ندارم دوست عزیز این جیزی نیست که بتوان به سادگی انجام داد. باید به یک برنامه نویس سفارش دهید ضمن اینکه فرایند تخصیص لیبل در این افزونه بر مبنای شروطی بصورت خودکار صورت می گیرد و افزودن یک لیبل دیگه در صورت نسبت ندادن به شروط از پیش تعیین شده ویژگی خودکار رو از بین می بره. اگر این مهم براتون اهمیت نداره می تونید از نسخه ی پرو این افزونه استفاده کنید که افزودن لیبل و دانشنامه رو در خودش داره. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در آذر 90 آقاي پارسا نشخه پرو را از كجا بايد دانلود كنم خواهش مي كنم كمكم كنيد واقعا به اين سيستم نياز دارم و تا فردا هم بيشتر مهلت ندارمآيا نسخه پرو اين مشكل را حل مي كند ؟ يعني همان چيزي كه من مي خواهم را مي دهد بدون مشكل نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر