Fased Shod ! 207 ارسال شده در آذر 90 با سلام. من سه مشکل با این کامپوننت دارم. 1.در صفحه عضویت من ، در قسمت تصویر پروفایل می خواهم در آن منوی کشویی ، "تصویری برای پروفایل وجود ندارد" را بهش اضافه کنم. چگونه؟(مانند سایت پرشین گرافیک) 2.در صفحه عضویت من ، در قسمت تصویر پروفایل در آن منوی کشویی انتخاب تصویر از گالری را انتخاب کنید. تصویری نمایش داده نمی شود؟ چرا؟ چطوری درستش کنیم؟ 3.من می خواهم به صورت آژاکسی ، نام کاربری و ایمیل را چک کند. در تنظیمات کلی این کامپوننت این امر را فعال کرده ام ولی عمل نمی کند. چگونه درستش کنیم؟ 4.بعد از ثبت نام و ورود ، من یک منو ساخته ام که لیست کاربران را نمایش دهد ولی می نویسد "هیچ لیست کاربری منتظر شده ای موجود نیست!" مشکل از چیست؟(من در سایتم بیشتر از 200 یوزر دارم.) باید یک چیز در List id وارد کنیم. حالا چی باید وارد کنیم؟ آدرس سایت: http://www.matlabha.ir/register با تشکر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Opera 36 ارسال شده در آذر 90 از این دست قبیل مشکلات برای من بعضی مواقع به وجود می اومد که بیشترش به خاطر تداخلات با قالب بود و بعد از عوض کردن قالب بعضی مشکلات حل میشد برای همین هم از افزونه های تجاریش استفاده کردم و مشکلی دیگه ندیدم(مثلا همین مواردی که شما مطرح فرمودید مثلا چک کردن آجاکسی و ...) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در آذر 90 خیلی ممنون. قالب از کجا بیاوریم؟ لطفا لینک دانلود دهید. عبارت های 2 و 3 شاید مشکلش این باشد ولی 1 و 4 مشکلش چیز دیگریست. لطفا جواب اون ها را بدهید. یک سوال دیگر: من می خواهم به کامپوننت sh404sef بگم که فقط آدرس های کامپوننت cb را کوتاه کند و کاری به جاهای دیگه نداشته باشد. چه کار کنم؟ با تشکر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Opera 36 ارسال شده در آذر 90 .بعد از ثبت نام و ورود ، من یک منو ساخته ام که لیست کاربران را نمایش دهد ولی می نویسد "هیچ لیست کاربری منتظر شده ای موجود نیست!" مشکل از چیست؟(من در سایتم بیشتر از 200 یوزر دارم.) این رو متوجه نشدم نسخه غیر تجاری این مورد رو که نصب کردم درست کار کرده آیا پلاگین هاشو نصب کرده اید ؟ پلاگین هاشو باید از طریق بخش نصب و حذف خود کامپ.ننت اقدام کنید نه نصب و حذف اصلی جوملا .در صفحه عضویت من ، در قسمت تصویر پروفایل می خواهم در آن منوی کشویی ، "تصویری برای پروفایل وجود ندارد" را بهش اضافه کنم. چگونه؟(مانند سایت پرشین گرافیک) میتونید از عکس (آواتار) پیشفرض استفاده کنید که چنین چیزی توش نوشته شده یا از افزونه های تجاریش استفاده کنید قالب از کجا بیاوریم؟ کلی قالب تو نت هست، باید ببینید کدوم قالب تداخل نداره (سعی و خطا) من می خواهم به کامپوننت sh404sef بگم که فقط آدرس های کامپوننت cb را کوتاه کند و کاری به جاهای دیگه نداشته باشد. بخشی برای کامپوننت ها داره همه رو غیر فعال کن و برای CB (اگر نیست پلاگینشو نصب کن) رو فعال اما نمیتونی برای کل سایت رو غیر فعال کنی تازه خوب هم هست که برای کل سایتت چرا میخوایی نباشه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در آذر 90 این رو متوجه نشدم نسخه غیر تجاری این مورد رو که نصب کردم درست کار کرده آیا پلاگین هاشو نصب کرده اید ؟ پلاگین هاشو باید از طریق بخش نصب و حذف خود کامپ.ننت اقدام کنید نه نصب و حذف اصلی جوملا کدام پلاگین را باید نصب کنم؟ میتونید از عکس (آواتار) پیشفرض استفاده کنید که چنین چیزی توش نوشته شده یا از افزونه های تجاریش استفاده کنید نفهمیدم. بیشتر توضیح بدید. خیلی ممنون. یک سوال دیگه: به آدرس زیر بروید. http://www.matlabha.ir/my-profile/userprofile/%D8%B5%D8%A8%D8%A7.html این یکی از یوزر هایم هست. 1.چگونه می توانم در منوی بالا ارتباط را حذف کنم و همچنین در آن جا چند تا آیتم بسازم؟ 2.یکی از یوزر های پرشین گرافیک را ببینید http://graphic.ir/Fae/ چگونه می توانم تب تماس سایتم را مثل این سایت کنم؟ 3.من پیام خصوصی را فعال کردم ولی در منوی بالا و آیتم پیام ها نیست. چگونه بیاورمش؟ 4. دوستان اگر یک پلاگین برای کوتاه کردن آدرس ها در cb دارید بدید.(می خواهم مثل سایت پرشین گرافیک بشه.) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Opera 36 ارسال شده در آذر 90 کدام پلاگین را باید نصب کنم؟ به همراه بسته نصب، چندین پلاگین وجود داره، اونها رو گفتم شما باید یه عکس پیشفرض رو نشونش بدی که اگر کاربری عکس شخصی قرار نداد، این عکس رو نشون بده تو اون عکس میتونیی چنین چیزی بنویسی شما فقط رایگان هاشو دانلود کردید در صورتی که بخش تجاریش امکانات زیادی داره که جواب تماس سوالات شما اونجاست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در آذر 90 سلام. من به طور کامل انگلیسی بلد نیستم. جواب های 1 و 2 و 3 و 4 را ندادید. لطفا این ها را جواب بدید. خیلی مهمه. با تشکر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Opera 36 ارسال شده در آذر 90 سلام. من به طور کامل انگلیسی بلد نیستم. جواب های 1 و 2 و 3 و 4 را ندادید. لطفا این ها را جواب بدید. خیلی مهمه. با تشکر. دوست عزیز، با نصب پلاگین های تجاری این کامپوننت، همه مشکلات شما حله به اینجا یه سر بزنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در دی 90 بعد از ثبت نام و ورود ، من یک منو ساخته ام که لیست کاربران را نمایش دهد ولی می نویسد "هیچ لیست کاربری منتظر شده ای موجود نیست!" مشکل از چیست؟(من در سایتم بیشتر از 200 یوزر دارم.) باید یک چیز در List id وارد کنیم. حالا چی باید وارد کنیم؟ list id را باید چی وارد کنم؟ با تشکر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر