qaem 1 ارسال شده در آذر 90 سلام کسی از دوستان با این ماژول کار کرده تنظیماتش چه جوریه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khalilonline 5 ارسال شده در آذر 90 با سلام. دوست عزیز بد نمیشد یه دمویی چیزی میزاشتی یا خود ماژول رو آپلود کنی و اینجا میزاشتی تا دوستان راهنماییت کنن. با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
qaem 1 ارسال شده در آذر 90 http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13234566941.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آذر 90 سلام تنظیمات کدوم بخش رو می خواید؟ سئوالتون رو واضح و با توضیحات لازم بپرسید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
qaem 1 ارسال شده در آذر 90 اضافه کردن مطالب و عکسها ، درواقع من ابتدا یک بخش که مطالبش عکس داشت را انتخاب کردم .محل قرار کرفتن ماژول رو banner1 گذاشتم اما اصلا ماژول رو نشان نمیده حتی موقعیت های دیگه رو امتحان کزدم بازم نشون نداد . با تعویض قالب هم تغییری حاصل نشد . مسئله اینه که اصلا هیج چیزی نشون داده نمیشه . بعضی مواقع هم کلا سایت بالا نمیاد و یک error مربوط خط 270 و یا 267 در فایل php میده. نسخه جوملای من 1.5.23 هست . اگه تونستید راهش بندازید یک اسکرین شات از صفحه خود ماژول بدید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آذر 90 ممکنه با افزونه های دیگه مشکل داشته باشه شما با روش آزمون و خطا افزونه های دیگه رو غیرفعال کنید ببینید این ماژول با افزونه های دیگه مشکل داره یا نه آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
qaem 1 ارسال شده در آذر 90 آقا نشد :@اینم خطایی که نشون میده Fatal error: Class 'JFile' not found in /home/netimpl/public_html/modules/mod_sot_article_slideshow/assets/SotArticles.php on line 250 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر