vahidkar20 5 ارسال شده در شهریور 89 سلام دوستان این آموزش را میذارم چون میدونم خیلی ها مثل خودم با این موضوع مشکل دارن در ابتدا اینو بگم که حاصل این آموزش چیزی میشه شبیه به آخرین ارسال های نیوک مشهد تیم واسه نمونه هم به این سایت سر بزنین. من خودم تو این سایت از همین روش استفاده کردم. http://www.raghebacc.ir این روش عنوان تاپیک ، تعداد پاسخ ، تعداد بازدید تاپیک و همینطور نام آخرین ارسال کننده تاپیک را نشون میده با این امکان که نام کاربری لینک شده به پروفایل. این آموزش برگرفته از سایت وب آلفا هست. همینجا از دوستان تو سایت وب آلفا هم تشکر میکنم. برای نمایش آخرین ارسال ها باید فایل زیر را دانلود کنین. و محتویات اون را توی پوشه اصلی و یا پوشه ای که انجمنتون توش نصب هست بریزین. فرقی نمیکنه کجا آپلود کنین. فقط تو مرحله آخر باید آدرس محلی که فایل ها را آپلود کردین بدین. که به موقع توضیح میدم. دانلود فایل توی فایلی که دانلود کردبن یه فایل هست به نام last.php ابتدا این فایل را با نودپد ویندوز باز کنین تو خط های 21 تا 24 باید مشخصات دیتابیس انجمنتون را وارد کنین. db_host هاستی که سایتتون روش نصب هست ( معمولا Localhost ) db_name اسم دیتابیس انجمنتون db_user نام کاربری دیتابیس db_pw پسورد دیتابیس خط 25 را کاری باهاش نداریم خط 26 هم مربوط به آدرسی هست که انجمن داخلش نصب هست دوستانی که انجمنشون تو ساب دامین هست به این شکل آدرس را وارد کنند http://www.yoursite.com/forum/ دوستای هم که تو فولدر ( غیر ساب دامین ) نصب کردن باز به همون شکل http://www.yoursite.com/forum/ کارمون با این فایل تموم شد. فایل را ذخیره کنین و تمام فایل ها را به هاست انتقال بدین و حالا مرحله آخر وارد کنترل پنل جوملا بشین یه ماژول جدید از نوع html ایجاد کنین ( لطفا قبل از این کار ادیتور سایت را غیر فعال کنین ) توقسمت پایین صفحه داخل کادر این کد را وارد کنین توی این کد همونطور که مشخصه میتونین عرض و ارتفاع آخرین ارسالهاتون را تنظیم کنین. ماژول را تو موقعیت مورد نظرتون قرار بدین و ذخیره کنین. کار توموم شد. امیدوارم مفید واقع بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahidkar20 5 ارسال شده در شهریور 89 دوستان هم تست کنین و اگر مشکلی بود بگین تا رفع بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
DANI1369 0 ارسال شده در مهر 89 سلام دوستان این آموزش را میذارم چون میدونم خیلی ها مثل خودم با این موضوع مشکل دارن در ابتدا اینو بگم که حاصل این آموزش چیزی میشه شبیه به آخرین ارسال های نیوک مشهد تیم واسه نمونه هم به این سایت سر بزنین. من خودم تو این سایت از همین روش استفاده کردم. http://www.raghebacc.ir این روش عنوان تاپیک ، تعداد پاسخ ، تعداد بازدید تاپیک و همینطور نام آخرین ارسال کننده تاپیک را نشون میده با این امکان که نام کاربری لینک شده به پروفایل. این آموزش برگرفته از سایت وب آلفا هست. همینجا از دوستان تو سایت وب آلفا هم تشکر میکنم. برای نمایش آخرین ارسال ها باید فایل زیر را دانلود کنین. و محتویات اون را توی پوشه اصلی و یا پوشه ای که انجمنتون توش نصب هست بریزین. فرقی نمیکنه کجا آپلود کنین. فقط تو مرحله آخر باید آدرس محلی که فایل ها را آپلود کردین بدین. که به موقع توضیح میدم. دانلود فایل توی فایلی که دانلود کردبن یه فایل هست به نام last.php ابتدا این فایل را با نودپد ویندوز باز کنین تو خط های 21 تا 24 باید مشخصات دیتابیس انجمنتون را وارد کنین. db_host هاستی که سایتتون روش نصب هست ( معمولا Localhost ) db_name اسم دیتابیس انجمنتون db_user نام کاربری دیتابیس db_pw پسورد دیتابیس خط 25 را کاری باهاش نداریم خط 26 هم مربوط به آدرسی هست که انجمن داخلش نصب هست دوستانی که انجمنشون تو ساب دامین هست به این شکل آدرس را وارد کنند http://www.yoursite.com/forum/ دوستای هم که تو فولدر ( غیر ساب دامین ) نصب کردن باز به همون شکل http://www.yoursite.com/forum/ کارمون با این فایل تموم شد. فایل را ذخیره کنین و تمام فایل ها را به هاست انتقال بدین و حالا مرحله آخر وارد کنترل پنل جوملا بشین یه ماژول جدید از نوع html ایجاد کنین ( لطفا قبل از این کار ادیتور سایت را غیر فعال کنین ) توقسمت پایین صفحه داخل کادر این کد را وارد کنین توی این کد همونطور که مشخصه میتونین عرض و ارتفاع آخرین ارسالهاتون را تنظیم کنین. ماژول را تو موقعیت مورد نظرتون قرار بدین و ذخیره کنین. کار توموم شد. امیدوارم مفید واقع بشه دوست عزیز لینک فایل دانلودت پاک شده اگه لطف کنی یا یه جای دیگه بذاریش یا برام بفرستی ممنونت می شم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مهر 89 خدمت شما [download]http://www.dl.joomina.ir/file.php?file=954b33e038b49539b92aa3a4f1e4abc0[/download] or 1 [download]http://rapidshare.com/files/421910240/lastpost.zip[/download] or 2 [download]http://www.4shared.com/file/IKqkaIBA/lastpost.html [/download] پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sahand 0 ارسال شده در مهر 89 سلام وقتی من این کار را می کنم همه چیز درست هست ولی زمانی که روی لینکها کلیک میکنم انحمن در همان کادر آخرین ارسالها باز می شود ونه در یک صفحه جدید! راهی سهت تا درست شود؟ ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مهر 89 سلام دوست گرامی به انجمن جومینا خوش آمدید برای این منظور فایل last.php رو باز کنید و در خط 72 این قسمت از کد رو پیدا کنید حالا دقیقا کد زیر رو جایگزینش کنید و ذخیره کنید [php] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
هاشمی 12 ارسال شده در تیر 90 سلام این ارور رو میده Parse error: syntax error, unexpected '"' in /home/sabzevar/public_html/forum1/last.php on line 57 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 90 با سلام یه جای کار اشتباه می کنید! از اول با دقت بیشتری عمل کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
هاشمی 12 ارسال شده در تیر 90 سلام ما که هر کار کردیم نشد اطلاعات بدم حلش میکنید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
هاشمی 12 ارسال شده در تیر 90 من وقتی اون کد رو جا به جا میکنم و کد جدید رو بجاش جایگذاری میکنم این مشکل پیش میاد اون کدی که تو صفحه ی جدید انجمن رو باز میکنه اگه براتون مقدوره اطلاعات هاست و مدیریت سایت رو پ.خ کنم برام درستش کنید و با مای بی بی ست کنید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 90 من وقتی اون کد رو جا به جا میکنم و کد جدید رو بجاش جایگذاری میکنم این مشکل پیش میاد اون کدی که تو صفحه ی جدید انجمن رو باز میکنه اگه براتون مقدوره اطلاعات هاست و مدیریت سایت رو پ.خ کنم برام درستش کنید و با مای بی بی ست کنید با تشکر با سلام کدنویسی که در این تاپیک مطرح شده برای انجمن ساز ویبولتین هست و در واقع در mybb کمی متفاوت هست... (به خاطر ساختار کدنویسی در این دو انجمن ساز) اطلاعات کنترل پنل هاست + کنترل پنل ادمین سایت + لینک این تاپیک رو برام پیام خصوص کنید در خدمتتون هستم... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
هاشمی 12 ارسال شده در تیر 90 من وقتی اون کد رو جا به جا میکنم و کد جدید رو بجاش جایگذاری میکنم این مشکل پیش میاد اون کدی که تو صفحه ی جدید انجمن رو باز میکنه اگه براتون مقدوره اطلاعات هاست و مدیریت سایت رو پ.خ کنم برام درستش کنید و با مای بی بی ست کنید با تشکر با سلام کدنویسی که در این تاپیک مطرح شده برای انجمن ساز ویبولتین هست و در واقع در mybb کمی متفاوت هست... (به خاطر ساختار کدنویسی در این دو انجمن ساز) اطلاعات کنترل پنل هاست + کنترل پنل ادمین سایت + لینک این تاپیک رو برام پیام خصوص کنید در خدمتتون هستم... موفق باشید مشخصات پ.خ شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mostafaasgari 0 ارسال شده در مهر 90 سلام. ممنون از طرح عنوان این مطلب. من همه این کار ها رو انجام دادم. ولی آخرش این ارور را دارم. Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/theunita/public_html/forums/lastpost/last.php on line 60 اگه ممکنه راهنمایی کنید. تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مهر 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید مجدد با دقت بیشتری انجام دهید.. با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mostafaasgari 0 ارسال شده در مهر 90 سلام. ممنون از طرح عنوان این مطلب. من همه این کار ها رو انجام دادم. ولی آخرش این ارور را دارم. البته انجمن من مای بی بی هستش. Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/theunita/public_html/forums/lastpost/last.php on line 60 اگه ممکنه راهنمایی کنید. تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مهر 90 با سلام کافی بود پست شماره 11 همین تاپیک (2 پست بالاتر از پست خودتون) رو مشاهده می کردید!!! با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pedramf2 0 ارسال شده در مهر 90 ادیتور سایت کجاست ؟ من موقعیت هم تعیین میکنم ولی هیچی نمایش داده نمیشه ... لطفا" راهنماییی کنید ... ممنون ... منتظرم ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مهر 90 با سلام مدیریت سایت / تنظیمات کلی / تب سایت --->ویرایشگر منظور این بوده که نوع ادیتورتون رو در تنظیمات کلی روی no editor تنظیم کنید و بعد کد رو قرار بدید تا کد ناقص ذخیره نشه... (بعد از این کار مجدد می تونید ادیتور پیشفرض رو فعال کنید...) در ضمن برای قرار دادن کد از افزونه jumi هم می تونید بهره ببرید... با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pedramf2 0 ارسال شده در مهر 90 من این کار هارو با دقت انجام دادم اما هیچ چیزی نمایش نمیده ... باید چی کار بکنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مهر 90 با قالب های دیگه هم تست کنید... اگر با اونها هم مشکل داشت مطمئنا یه جای کار اشتباه می کنید... با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pedramf2 0 ارسال شده در مهر 90 میشه اطلاعات بدم خودتون برام درستش کنید ؟ چون بازدید سایت بالا هست نمیتونم سایت رو ببندم و یا قالب دیگه ای بندازم ... اطلاعات بدم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مهر 90 اطلاعات کنترل پنل هاست + کنترل پنل ادمین + لینک این تاپیک رو برام پیام خصوصی کنید... با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mxsonic 0 ارسال شده در شهریور 91 سلام ببخشید تاپیک قدیمی رو بالا میارم ولی شدید نیاز دارم!!! چطوری میتونم این کد رو طوری قرار بدم که لینک ها در صفحه ی دیگه باز بشن؟ این کد رو اضافه کردم نشد ک نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید مراحل رو درست طی می کنید !؟ انجمن سازتون چیست؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mxsonic 0 ارسال شده در شهریور 91 سلام مرسی از استقبالتون/انجمن سازم ویبی هست آره تموم مراحل درسته فقط رو لینک که کلیک میکنم در آی فریم باز میشه! میخوام تو صفحه ی جدید باز بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر