محمدحسین 12 ارسال شده در آذر 90 چرا سایت من اینقدر دیر بالا می یاد. قبلا خیلی سریع بالا می امد. برای سرعت اینترنت نیست چون وقتی ادرس یکی از مجموعه های سایت رو می زنم خیلی سریع می یاد بالا. اما تو صفحه اصلی یا اینکه مطلب کمی هم هست خیلی دیر بالا می یاد. صفحه اصلی سایت ادرس مجموعه سایت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chabok 49 ارسال شده در آذر 90 سرعت لود هر 2 سایت بر بنده یکی بود کند بودن و یا دیر بالا اومدن سایت به چیزای زیادی بستگی داره از جمله سرور ، نرم افزار و همچنین آبجکت هایی که تو سایت استفاده می شه شما باید از قالب سبکتری استفاده کنین و عکس هایی با حجم و یا سایز بالا کمتر استفاده کنین. موفق باشید:idea: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین 12 ارسال شده در آذر 90 برای من صفحه اصلی فقط دیر لود می شه. با اینکه خیلی سبک هستممکن هست به خاطر پلاگین فشرده ساز css باشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 90 با سلام همانطور که دوست عزیزمون اشاره کردند سرعت لود به خیلی از موارد بستگی دارد... از پلاگین مورد نظرتون نباید باشه! شما اسلاید شو صفحه اصلی رو غیر فعال کنید و مجدد مشکل رو بررسی کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آذر 90 سلام چند روزی اینترنت کشور مشکل داشت شاید از اون بوده الان من دیدم بد نبود ولی بازم کمی کند بود فکر نمی کنم از اسلایدشو باشه با ادمین سرورتون تماس بگیرید با توجه به اینکه می گید قبلا سرعت سایت خوب بوده شاید اونا در حال تغییر سرور هستن موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین 12 ارسال شده در آذر 90 چرا تصاویر در صفحه اصلی سایت زود بالا می ایند ولی وقتی ادامه مطلب رو می زنم خیلی دیر تصاویر بالا می ایند. wwwgamentech.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر