rezamasih 0 ارسال شده در آذر 90 سلام دوستان من جوملا را برروی سرورویندوز یعنی پلسک نصب کرده ام زمانی که می خواهم ماژولی را نصب کنم این پیغام را می دهد * JFolder::create: مسیر مورد نظر را نمی توان ایجاد کرد * هشدار! انتقال فایل ناموفق بود. با ید چکار کنم با امتنان رضا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdi_far 3 ارسال شده در آذر 90 سلام 1- اگه می خواید زودتر جواب بگیرید عنوان جذاب تری! واسه مطالبت انتخاب کن 2- باید سطح دسترسی "permission" پوشه ها تغغیر بدی 3- یه خورده بگرد مثلا http://forum.joomina.ir/thread-6522-post-36699.html http://forum.joomina.ir/thread-2996.html http://forum.joomina.ir/thread-6522.html مطالب از این دست زیاده در پناه حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در آذر 90 سطح دسترسی پوشه ها را چک کنید راهنما ----> اطلاعات سیستم ----> سطح دسترسی پوشه ها نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezamasih 0 ارسال شده در آذر 90 چطوری می توانم پریمژین ها را عوض کنم هرچی عوض می کنم دوباره می آید سرخونه اول با امتنان رضا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آذر 90 سلام شما پرمیشن ها رو باید در سی پنل هاست عوض کنید در این مورد قبلا در انجمن بحث شده ابتدا جستجو کنید... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezamasih 0 ارسال شده در آذر 90 بله درسته ممنون از دوستان فقط می شود بگید که سطح دسترسی ها را برای کدام پوشه باید عوض کنم با امتنان رضا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آذر 90 برای پوشه های tmp , log نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در آذر 90 پوشه هایی که در آن هنگام نصب چیزی اضافه می شود! components-modules-plugins-languages و حتی اگر افزونه مدیریتی هست پوشه ی administrator نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezamasih 0 ارسال شده در آذر 90 دوستان من تمامیه پوشه را عوض کردم اما درست نشد با امتنان رضا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در آذر 90 ببینید تنظیمات FTP درست است! در تنظیمات عمومی تنظمیات FTP را چک کنید! و همچنین چک کنید که اصلا اکانت FTP در هاستتان ساخته اید یا نه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezamasih 0 ارسال شده در آذر 90 بله ftp را ایجاد کرده ام جوملا هم از ftp استفاده نمی کند با امتنان رضا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید دقیقا بفرمائید نوع کنترل پنل هاستتون پلسک هست یا سی پنل! چون تنظیمات در این 2 متفاوت هست !؟ (البته قبلا در خصوص تغییر پرمیشن ها و مسیر های tmp و logs و همینطور ست کردن ftp در هر 2 این کنترل پنلها توضیح کامل داده شده...) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kianesfahan 7 ارسال شده در آذر 90 درود ببخشید دوست عزیز چند تا نکته پیش پا افتاده را عرض می کنم : شما پوشه ها را از حالت زیپ خارج می کنید ؟ در فایل کانفینگ قسمتی که نام و یوزر دیتابس را وارد می کنید نام یوزر را درست وارد کرده بودید ؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در آذر 90 يك نكته: من يه بار هاست يك مشتري رو ديدم كه هر گونه نصب و اينا توش غيرممكن بود مگر با اجازه مدير سرور يعني بايد تيكت مي زد كه امكان نصب را براش باز كنند و نصب مي كرد و دوباره بعد از مثلا يه ربع امكان نصب بسته مي شد يعني پرميشن write رو مي بست. اين نكته را پيگير شويد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezamasih 0 ارسال شده در آذر 90 سلام من از پلسک استفاده می کنم بله پوشه ها را از حالت زیپ هم خارج می کنم اطلاعات نام کاربری پایگاه داده را هم وارد می کنم با امتنان رضا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در آذر 90 سلام من از پلسک استفاده می کنم بله پوشه ها را از حالت زیپ هم خارج می کنم اطلاعات نام کاربری پایگاه داده را هم وارد می کنم با امتنان رضا گفته ي بنده را ازمدير سرور پرسيديد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ch110ali 31 ارسال شده در دی 90 با سلام http://docs.joomla.org/Installing_an_extension نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر