محمدحسین 12 ارسال شده در آذر 90 سلام من کد وبگذر رو درون ماژول( mod_flexi_customcode) قرار دادم و برای مدت نصف روز نشون می داد و بعد دیگه نشون نداد. هر کاری کردم که عکس(لوگو) برای دیدن امار نشون داده بشه نشد. چکار کنم.؟ اگر ماژولی برای وبگذر هست معرفی کنید. ورژن جوملا من 1.7 هست. :1::1::1::thankyou::thankyou::thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
j1752 4 ارسال شده در آذر 90 من اين كار را كردم بريد يه مجموعه جديد در تبليغات درست كنيد و اسمش را هر چى ميخواهيد بگذاريد سپس يه اگى جديد درست كنيد و كد وبگذر را درش بگذاريد سپس يه ماژول جديد درست كنيد و اون مجموعه كه كد وبگذر هست را انتخاب كنيد و كار تمام است توى سايت من كه توى امضا من هست همين كار را كردم مى توانيد ببينيد موفق باشيد:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین 12 ارسال شده در آذر 90 من اين كار را كردم بريد يه مجموعه جديد در تبليغات درست كنيد و اسمش را هر چى ميخواهيد بگذاريد سپس يه اگى جديد درست كنيد و كد وبگذر را درش بگذاريد سپس يه ماژول جديد درست كنيد و اون مجموعه كه كد وبگذر هست را انتخاب كنيد و كار تمام است توى سايت من كه توى امضا من هست همين كار را كردم مى توانيد ببينيد موفق باشيد:thankyou: در سایت خودِ شما هم که ایکون وبگذر نیست؟ فکر کنم مشکل از سایت وبگذر باشه.:thankyou::thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 90 با سلام بله دوست عزیز برخی مواقع این مشکل پیش میاد و از جانب وبگذر هست... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Anonymous 4 ارسال شده در آذر 90 همون طور که آقای فرحزادیان عرض نمودند ۹۰ ٪ مربوط به سرور وبگذر میشود ولی برای ۱۰ ٪ باقیمانده به نظر من شما یک ماژول پشتیبان درست نمایید در یک موقعیت دیگر در سایتتان به نمایش بگذارید اگر دوباره چیزی نشان داده نشد شما کد وبگذر را بررسی نمایید. درصورتی که هر مشکلی داشتید پ خ من در خدمت شماست . :afro: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین 12 ارسال شده در آذر 90 الان ایکون وبگذر می یاد و بعد از دو ثانیه غیب مب شه . مشکل از کجاست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آذر 90 سلام شما کد وبگذر رو بذار تو سورس ایندکس قالبت ببین درست میشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر